Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 18 February 2013

Genius : Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Valentine (5 Gambar)

Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Valentine.
Mungkin tak sesuai untuk kita sambut Hari Valentine, tetapi ini tidak bermaksud kita tak boleh TROLL rakan kita. Mari tengok cara lelaki ini TROLL rakannya dan cuba fikir apa penghujungnya. :-)) Total Genius!!

34 comments:

Ben Beckman said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kah kah kah.. pasti asalnya pompuan tu berbunga2 hati dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

awwwww so sweet..





amekaw!

Anonymous said... Best Blogger Tips

errr.. kalau kawan sebilik dia tu sejantina.. mesti they all les kan... ;P

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh try dekat rumah sewaan aku, tapi masalahnya aku mana boleh masuk rumah tu...

anak dara wei....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun nk wat kt housemate aku la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:54-> kalau kerajaan bagi kau BR1M tu kau amik tak? ke kau ego tak amik? ke kau da dah dapat,kau amik, pastu mulot mengutuk cakap tu rasuah? kalau kau dapat, kau amik, tak patot, sebab kan kau cakap rasuah.tapi mana la orang kat sini tau kau amik ke tak, kau dapat ke tak...ke kau nie cakap tu rasuah sebab permohonan kau untuk BR1M tak dapat?ni la orang MALAYSIA!sedar sikit, sape yang naikan Malaysia nie, sape yang bersusah payah utuk dapatkan kemerdekaan.?Kalau kau dapat BR1M tu namanye REZEKI,REZEKI takan DATANG kalau TUHAN TAK IZINKAN.BLAJAR SIKIT SEJARAH2 MALAYSIA NIE! sibuk orang politik, sibuk nak politik jugak, padahal, tak tau ape2! KAT BLOG NIE ORANG KOMEN BERDASARKAN APE YANG ADMIN POST, NIE KAU TAK, setiap POST , ade je cakap BR1m tu rasuah la...tukar kerajaan la...kat sini pon nak berpolitik..NAK POLITIK SANGAT BT BLOG POLITIK KAU SENDIRI

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa pasal mak bapak dia ni dulu suka main bontot, tu pasal dpt anak mcm dia ni.. Xtahu ber syukur..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fulamak org atas ni..komen xpkai otak..free2 je dpt dosa..tmbh2 plak klau mamat tu xmaafkan ko..mmg mencari la ko mamat tu kat akhirat esok nk mnx maaf ..ke ko org kapir xksh dosa2 ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

cacai bn mmg camtu..biase la..ape nk heran..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12:55 anon 12:37 bagi nasihat je..ko jangan la guna bahasa kesat kat sini..main mak bapak, bontot pulak..ishhhhh!anon 13:34 ko ckp sape? anon yg mana? yg anon 14:10 cacai BN? korang yang cakap pasal BN, tukar kerajaan la, BANTUAN RASUAH la,,korang sedar tak, yang pilih BN tu sape?? RAKYAT MALAYSIA SENDIRI!!!!! RAKYAT YANG UNDI, RAKYAT YANG PILIH, RAKYAT DAH DIBERI PELUANG UNTUK MEMILIH KERAJAAN, BUT THEY STILL CHOOSE BN, THEN WHAT TO DO?MAJORITI MEMILIH.TAKAN NAK SALAHKAN BN PULAK.DIAORANG PON BERTANDING MACAM PARTI2 LAIN..TAPI REZEKI TUHAN BAGI MEMIHAK KEPADA BN...SEMUA YANG TERJADI ADA HIKMAH, ADA SEBAB..

Anonymous said... Best Blogger Tips

umno wat 1 konvoi mat rempit ,konvoi yg huru hara...buat sesak kat jalan pantai,,pahtu amik bendera PKR dan PAS ,,,konon nye PKR dan PAS yg anjur konvoi hura hare tu ..
aku pun terlibat same ...hehehe ...janji dapat RM50...
tapi pikir2 balik rase cam 1 FITNAH lak ...
umno wat huru hare PKR n PAS lak di pesalahkan..

skang aku ase cam berdose lak ,terus aku pk care parti UMNO ni x betul .aku pon ase nak tukar parti ..aku x nak sokong parti yg menfitnah parti lain demi kepentingan diri sendri

Anonymous said... Best Blogger Tips

shut up macai2 umno ngok.. setiap tulisan membela umno @BN akn di bayar..
korang dah lupa? 2008 selepas pru 12? minyak petrol naik mendadak rm 2.80 per L . korang dah lupa?? ke buat2 lupa? dasar org melayu mudah lupa..
dalam berapa bulan je naik kerajaan dah dapat cover balik income selepas dihabiskan masa pru. xkan kita senang je lupa.. selepas dapat duit..
dlam dunia sekarang duit kekayaan dah jadi mainan orng politik. kalau pakatan memerintah sapa sokong Bn?umno sudah dikira pembankang realiti.. di kedah kelantan sgor. spa sokong bn dikira menyokong pembankang..
selepas 50 tahun memerintah baru dapat brim?? dulu makcik aku (balu) nak mintak wang kebajikan masyarakat mcm mintak sedekah. aku xkisah sapa yang memerintah tp tolong lah adil. dan hindari fitnah. chow sui lex beromen dgn perempuan simpanan pun ketua BN bela.. jamaluddin jarjis kaki raba najib bela..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pd pndapat ambo la....
kta ade jln yg betul...
gunakn jln tu..
xperlu la duk kutuk mgutuk atr satu sama lain...
xde faedah...
tggu pru nnti pilih la parti mane yg anda rs layak
mtadbir..
tu aje...

laksamana sunan said... Best Blogger Tips

fuck la..aku x amik pon BRIM 1 M ni..aku x heran pon.tah mane ler kerajaan amik wit ni pon x tau ler..atas motif per lau x bukan nk pancing undi kalian..cuba bc harakah betapa anak2 bekas PM kite dl senang jd bilionaire dgn memiliki kontrak perniagaan jutaan dolar..kite ni dpt habuk pon kecoh..bkn wit najib pon tp wit hasil kite juge dgn cukai dn sebagai nya..aku haram x amik pon BRIM 1M ni..selagi terdaya dn mampu aku usaha cri rezeki bukan mengharap belas dn pemberianan sesiapa..ingat per yg kite dapat dn makan sume nanti ALLAH persoal kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau byar cukai ke? klau stkat gj rm5k, x yah brangan la duit kau tu nk jd BR1M..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cukai tu byk jenis la anon 18:06..bukan cukai pendapatan je..cukai jalan, cukai pintu..x lame lg GST dilaksanakan..tunggu masa je lagi..final goods yg kita beli akan kene cukai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 1255::: main bontot leh dpt anak ka?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa nak gaduh pasal benda tak berkaitan dekat post ni?asyik2 politik je. =.=

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha!!

lawak!!!

AMARAN:BAHAYA KOREK TELINGA SETIAP HARI!
BAHAYA:BAHAYA MEMAKAI KASUT TUMIT TINGGI!
PENGAJARAN:REMAJA GAGAL MASUK KE TANAH SUCI AKIBAT GEMAR TONTON VIDEO LUCAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bosan aku tgok org sibuk nk komplen pasal BR1M ni.. adoii.. xpyh la sibuk nk bertelagah kt sni weyhhh.. p la post kt blog pro kerajaan n pro pmbngkang.. aku ni nk ilangkn stress.. korg lgi tmbh stress.... syuuhhh..syuhhh... g sane jauh2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

rent due tu apa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku sokong kau broooooooo.dia ni mmg patut kene pijak kasi mati ja.kasi babi makan bangkai dia ni.ni prangai yahudi dia annoying btul.tah2 br1m tu dia dpt.tpi d sbbkan dia bodo,pegi bjoli.duit abis.nak mintak dah x bole.sbb dia bkn rakyat malaysia pun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah2 la politik2.parti ko tu.bn ke.umno ke.smua sama.org2 dlm smua mcm cibai.pas ke.dap ke.islam ke.kapir ke.dah jadi satu dah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

back to topic.


awwwww so sweet tabur bunge ros....
last2... kena troll... ahahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

agree...!! budak bodoh x sekolah mmg mcm tu.. perut dah boncet cam gajah mngandung, melantak benda haram dgn duit brim tu...lg mau kate mcm2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh..!! abis tu bersih bukan ke kerja PKR dgn PAS!! abis jahanam harta awam..woii sedar la sket!! harta awam tu beli pakai duit kite!! duit cukai kite!! maybe ko x penah rase bayar semua tu..sbb ko tu still kepit bwh ketiak mak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia masih baby mak..mmg la xrase byr cukai..semua parents tangung

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macai detected

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hmmmm....mcm ni la dunia akhir zaman agaknya.... selamat bermuhasabah diri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah bn..
tukaq kerajaan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak semua rakyat sokong umno dan bn, sedarlah.ko nk sokong mana@ parti terpulang ADA AKU KESAH?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...