Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 February 2013

OMG : Berhati-Hati Semasa Beli Samsung Galaxy S3, Jangan Jadi Macam Lelaki Ini (10 Gambar)

Seorang lelaki telah membeli Samsung Galaxy S3 dan membawanya ke kedai servis Samsung kerana ianya tak boleh connect pada WiFi dan juga beberapa isu lain. Pekerja Samsung tidak dapat mambantu lelaki tersebut dan menyuruhnya untuk melihat dengan lebih teliti pada telefonnya itu. Cuba teka apa yang dia nampak?

#buta punya olang... terang2 kat depan dah tulis.. 

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Menipu no...takkan xnmpak kotak tu nme pon da pelik..SANSUMG.

Anonymous said... Best Blogger Tips

china!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolak rosmah...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

Chinaaa!

PANAS:GAMBAR EMMA MA'EMBONG DICIUM!
18SX:VIDEO YANG PASTI BUAT ANWAR IBRAHIM MENGAMUK!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume cina punye keje..tu pun pkr nk bangga kan lagi kaum komunis ni..bodoh tul.. xkan nak ulang balik 13mei

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

CHINA....keje dok ciplak..dok menipuuu....
mmg itu makanan dorangg

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti yg beli tu pakcik makcik, yg tak reti eja enggerish... hahahaha sian pun ada... tapi lantak la, mesti murah je tu..

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

China dah xder kerja lain..ciplak jer.

#BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eja GALAXY pn mcm apo ntah .aiyoo kesian org tu .ishh .

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko eja english pun xbetul anon 08:25 ckp pakcik makcik x reti eja..

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Adohaiiii adik ipar aku pon br pas beli sebijik mcm ni..cume die punye kaler hitam..beria lah hr sabtu lepas nk gi sacc mall shah alam nk beli galaxy mini..ak pon beria lah tgu die blk nk tgok...alik2..die ckp die beli yg taiwan pye. Suami ak mrh la kenapa beli yg taiwan sdgkan mertua ak mampu je nk belikan yg ori..tp mereka nmpknye xpentingkan quality sbb harga ciplak ni rm350 je..ak tgok muke adik ipar ak tu...kesian je....hehe..tp xpelah die pon br je form 1..nk pakai mahal2 nk watpe..ish3

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Adohaiiii adik ipar aku pon br pas beli sebijik mcm ni..cume die punye kaler hitam..beria lah hr sabtu lepas nk gi sacc mall shah alam nk beli galaxy mini..ak pon beria lah tgu die blk nk tgok...alik2..die ckp die beli yg taiwan pye. Suami ak mrh la kenapa beli yg taiwan sdgkan mertua ak mampu je nk belikan yg ori..tp mereka nmpknye xpentingkan quality sbb harga ciplak ni rm350 je..ak tgok muke adik ipar ak tu...kesian je....hehe..tp xpelah die pon br je form 1..nk pakai mahal2 nk watpe..ish3

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

lagi hebat dari galaxy s3 yang ori, siap boleh masuk 2 sim card tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

BONGKAR 403 JUTA..
TUKAQ KERAJAAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial @mazeer mohamad promote blog kt sini...menyibuk r stiap page ad je mahayun ni(mangkuk+hayun)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini bukan samsung, jenama sebenarnya samseng!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Puan Sophie luahan perasaan.. sedihnya aku mak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Samsung Galaxy S Kunalan..baru pye..buatan India..

jack ham said... Best Blogger Tips

lain kali bodoh tu jgn bawa kt luar rumah la...ahahaha...simpan je....ahaha

A Afiq said... Best Blogger Tips

China...apa je yg diaorg xblh tiru...tp kualiti hampeh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

harga pun murah.. RM2++ jer.. hahahaha.. aku dah tgk kat kedai..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...