Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 22 February 2013

Serius : Ella Paige, Penyanyi/Model Adalah Teman Wanita Baru Justin Bieber? (10 Gambar)

Ella Paige Roberts Clarke telah menjadi sebutan orang ramai beberapa hari ini. Penyanyi dan Model 17 tahun ini dikatakan telah pergi ke Konsert Justin Timberlake di London bersama-sama dengan Justin Bieber. Menurut MailOnline, "Gadis ini memang ingin menjadi seorang yang terkenal sejak dari bangku sekolah, dan dengan hanya dia dilihat bersama Justin Bieber, hidupnya akan terus berubah." Ella dikatakan telah berpindah ke London dan pernah menjadi model di LA. Ella dan Bieber besar kemungkinan berkenalan melalui ibu Justin Bieber seorang jurugambar pro. Walaupun Justin dan Ella hadir bersama di konsert itu, mereka berdua telah pastikan yang gambar bersama tak akan diambil.

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak lawa pon

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Buruk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sampah
ni semua salah UMNO

Anonymous said... Best Blogger Tips

hodoh

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

bodoh la justin bibir... selena gomez sejuta kali lebih hot dari pompuan mulut itik tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar kerajaan PRU13 ini .. allahuakbar !

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn jaminan pon kalau tukar kerajaan akan lg bagus. in the end, anwar akan digulingkan jugak then DAP akan memerintah. maka kaum melayu akan hilang semuanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 04:03,ape punye bodohla statement ko nie...kau jdila macai seumur hidup....apsal DAP nk merintah plak,PAS mempunyai kerusi paling byak camne lak DAP bleh memerintah...malu la kau ni,ade otak letak bawah tapak kaki...baca semua surat khabar pastu compare...ketahian betul..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Justin bieber tak pentingkan rupa, dia pentingkan tetek, selena gomez pnye tetek kecik, yg ni tetek dia besar, kalau dinyotnyot diramas dan dihisap memang puas hati

Anonymous said... Best Blogger Tips

bongkar balak kedah, bongkar zina anuar, bongkar harta pak nik, bongkar janji palsu PRU selangor, bongkar tanah P.Pinang dirampas, bongkar kes khalwat, bongkar mat sabu kawin dgn perempuan khalwat n cerai bini lama.kenapa? bongkar gambar bogel Eli wong, bongkar rahsia azmin ali, bongkar pak nik sokong nurul izzah galakkan murtad, bongkar 'http://kedahkekl.blogspot.com/2013/02/panass-muslimah-pas-menari-tarian.html', bongkar kenyataan pak nik dan ahli pkr menyatakan penggunaan nama Allah hak semua manusia untuk digunapakai

Anonymous said... Best Blogger Tips

Badan mmg hot.. Klu aku pon tinggal kan si gomes tu..masih muda, xkan nak setia pada yg 1je.. Rugi la mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 0718.bodo la ko ni. habis tu si anwar yg terhegeh2 nk jd PM tu ape. org ckp lepas anwar jd PM. lepas beliau jd PM, beliau akan digulingkan. tau kenapa beliau akan digulingkan? DAP akan minta anwar ltk DAP jd timbalan dan karpal ada rahsia anwar. nk tak nk anwar pasti ikut kehendak DAP/karpal. then, tggu masa jela tuk anwar digulingkan. faham bodo?

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 8:13...ahaha lawak la ko niii....bnyk tgk movie ke...digulingkan???ahaha jgn dgr cakp org....guna otak cikit...ahaha bodoh or stupid???ahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham: dengar cakap sape? ko kot yg bebal. si anwar tu bolejh janjikan langit la tuk org bwh dia. tp kenapa org bwh dia cabut? there must be something wrong stupid jack~

Anonymous said... Best Blogger Tips

pkr n pas kena cucuk hidung ngan dap,pengikut dia? kena cucuk bontot..hahahaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pas kerusi terbanyak? apa guna terbanyak kalau melutut depan DAPig tu? anyway...body budak ni memang lagi hot dr selena. tetek implan

spoiled said... Best Blogger Tips

selena gomez lagi cantik r bibir!!!! dafuq r you nih!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack anak haram...

itu jer komen ko yg paling cerdik??sapa yg bodoh ni?
sapa yg byk dgr ceramah shit anwar ni?
FAKTA-KARPAL SINGH DLM PARLIMEN HANDSOUT YG DEDAHKAN ANWAR LIWAT!!!
FAKTA-MAHKAMAH ADA SAHKAN AKTIVITI LIWAT BERLAKU CUMA KESLIAPAN TEKNIKAL!!

FAKTA FAKTA FAKTA...

kalau karpal yg dedahkan..tetiba nak sgt anwar jd PM...hmmmm

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

lawa lagi Selena Gomez kan.. hehe!

v

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahai kawan2, igtlah. kerusi parlimen PAS utk PRU 13 ini hanya dlm 50-60 kerusi sahaja. tp! kerusi perlimen DAP akan meningkat sehingga 100 lbh kerusi (belum dipastikan lg kerana permintaan tambah kerusi DAP belum diputuskan lg). adakan jikalau parti perikatan menang sekalipon, puak2 DAP akan setuju mengankat tgn utk menerima pemimpin PAS jd PM? usahkan tny kerusi DAP lain, karpal bidas pemimpin PAS pon semua senyap. malahan ada yg minta maaf lg.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

aku rasa betol la...selena tetek kecik awek nie mantap teteknya...tp selena lagi lawa la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha tv3 bengong putar belit kes nik aziz..pdhl bkti dlm youtube tnjk lain..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

selera pulok ye jb ngan negro gini

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk komen xbest la...aku ttp sokong BN, skrg2 nya aku bersyukur ORG ISLAM pimpin aku..xrela PM cina tambii dey al kafiruun! Allahuakhbar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha..ha...mmg la pm itu islam tapi nak ajar bini pakai tudung pun payah susah la.....tapi kalau mca kata org umno tak otak bila ketengah kan isu hudud mana kah pejuang umno yg lain...kesian dia kalau ko sokong umno lantak ko la...itu hak ko ada sesapa baling batu kalau ko sokong umno..dia imam kan ko ke masa solat...pandai pulak ko bertakbir...ingat kan take beer...almaklum la kaum ko kan suka take beer...ha....ha....bodoh punya melayu tak habis bontot..sex...kongket pakai tudung..main dalam kereta..melayu bodoh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...