Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 18 February 2013

WTF : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah (3 Gambar)

Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah.
Mesti ramai orang tahu yang Kim Kardashian tengah mengandungkan anak dia dan Kanye West. Tetapi gambar dua hari lepas di mana Kim Kardashian mengambil gambar dengan fesyen yang menyeksa kandungannya. Ramai orang melihat gambar ini begitu marah dan berkata 'benarkan bayi itu untuk bernafas'.

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh punya betina!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kafir lahanat!seksa bdk tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg seksa? budak tu ke mata kita? ekekekekeke...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana haiii budak tu kecik tot lagi... lemas kebende???? lain la dah 4 5 bulan.....
merepek la artikel ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

calling mr pak asan.... pak pak pak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh punya betina garik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah, gilakan batang negro yg panjang 25.6cm, sebab tulah aku ngorat dia tak layan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian anon 12:51 konek pendek tak dilyan

jack ham said... Best Blogger Tips

mmg bodoh....hakkktuihh

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

let the baby breath!!

AMARAN:BAHAYA KOREK TELINGA SETIAP HARI!
BAHAYA:BAHAYA MEMAKAI KASUT TUMIT TINGGI!
PENGAJARAN:REMAJA GAGAL MASUK KE TANAH SUCI AKIBAT GEMAR TONTON VIDEO LUCAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klise

Anonymous said... Best Blogger Tips

baby breath pala otak ko. janin tu besar mana sangat? lain la dah boyot. tu pun breath guna tali pusat. apo daaaaa...

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

ala baby tu kecik lagi pn.

#BANkami

SALIMAH said... Best Blogger Tips

yang penting menyiksa budak 2!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...