Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 February 2013

OMG : Lagi Nama Pada Kad Pengenalan Yang Sangat Unik (2 Gambar)

Lagi Nama Pada Kad Pengenalan Yang Sangat Unik.
Anda tengok anda pasti ketawa tetapi tak boleh ketawa lama sangat. Tak Baik. Memang nama yang unik boleh ditemui di negara kita ni. 




22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

slh bn memerintah la ni..salah taip nme..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmmm..org atas ni memang bangang abadi, sala taip name salahkn pemerintah...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

makk aihhh!! hahaha!

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

x baiklla admin ko post ic org ni..kesian die..bkn die yg mtk nama camtu..dh org tua di bg nma mcm tu nk wat camne.

physawleepart said... Best Blogger Tips

Not sure. Just plain stupid or sarcasm.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau aku jadi JPN, aku automatik tukar nama mak bapak dia. Pasal diorang la nama anak ditertawakan orang. Kesian mereka tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku kerja kat JPN...nk wat cam klu dh nama dia cam tu nak2 kt area Sabah Sarawak...kita kena hormati diorang dh itu nama mereka..bukan salah taip atau sajer2 nk taruk...sebelum buat JPN akan perikasa dn pastikan betul ke nama yg digunakan..siapa sebut dan eja..nak2 di area Malaysia Timur...jgn nk asik salahkan orang jer...nak2 Anonymous 22:08 tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan slah ibu mengadung~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala nak2 JPN area ko keje ok la..ni JPN yg tahap bangang ni..tukar krjn..nak2 ko yg keje JPN gomen nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

NI AYAH DIA NI MINAT POWER RANGERS PINK NI...TAPI MKE ANAK DIA MCM BILLY LAK AKU NENGOK

spoiled said... Best Blogger Tips

admin tolong delete pic nombor dua tu.. dia tu kawan ayah saya dan saya kenal pakcik tu.. malu kalau anak-anak dia tau mende ni... mohon ade perikemanusian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousdasar anak babi.mmg mcm ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmmm konek bin abu seman. Ni kes bapak dia tengok muka anak dia macam konek kot. Kepala anak dia mcm cendawan bukit. tu yg letak nama konek. Aku kenal konek ni. Hmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

elehhh @spoiled ni. Padahal konek tu nama dia dan gambar ni gambar ic dia. tu yg suruh delete. eleleleee konek, mcm kitorang taktau je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang atas tu pun sila EJA mengandung dengan betul..bukan mengadung ye..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mungkin ayahnya nak letak kenit kot. eh tak jugakk.
mungkin nak bunyi english.. connect? tapi watpa?

ntah lah... kesian pakcik tu..cukup2lah aibkan nama org dalam ic. bukan diorang mintak pun.

kalau aku keja jpn, aku tanya habis2an nama tu. kalau boleh tarbiah balik mak pak dungu ni.
tak pasal2 anak tanggung sampai mati.

spoiled said... Best Blogger Tips

bukan nama aku lah hahaha! kalau aku dah lama aku maki hamun..ape daaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahahaha spoiled2

spoiled said... Best Blogger Tips

aku kesian kat pakcik tu org gelak2 nama dia.. dibuatnya ngah makan nasik tersedak xpasal arwah.... naya geng!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala spoiled dh kantoi xnk ngaku plak..nme spoiled adalah konek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi betui anon 20:05

the BEST; said... Best Blogger Tips

muka x hndsome tp nma 2 cute hahah'

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...