Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 18 February 2013

Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (Gambar)


KUALA LUMPUR - Remaja yang dipercayai manusia paling tinggi di Malaysia, Mohd. Azli Hisham Abdul Ghafar memasang impian untuk mewakili Malaysia di peringkat antarabangsa dalam sukan bola keranjang.

Menurut Mohd. Azli Hisham, 18, dia yakin ketinggian luar biasa yang dimilikinya boleh digunakan untuk menyumbang sesuatu kepada negara terutamanya dalam sukan berkenaan.

"Sesetengah orang menganggap ketinggian luar biasa yang saya miliki adalah satu kekurangan kerana sukar untuk melakukan sesuatu perkara seperti memilih baju, kasut dan sebagainya.

"Bagaimanapun, saya tidak menjadikan ketinggian sebagai halangan dan menganggap ia satu kelebihan untuk saya mencapai impian menjadi seorang pemain bola keranjang profesional satu hari nanti," katanya ketika ditemui selepas ditemu bual dalam rancangan Selamat Pagi 1Malaysia di Angkasapuri di sini semalam.

p/s : Tinggi gler dia nih.. 

Sumber : Here


21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukarr kerajaan langit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Undi PR masuk syurga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia tinggi ni sebab salah UMNO-BN! Tukar kerajaan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tingginya dia..

fatin faisal said... Best Blogger Tips

dia blaja kat UiTM Jengka..and i am one of the senior..serius budak ni tinggi..lalu sebelah rase cam "rendahnye akuuuuu" hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adop photosop nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tggi budak ni 2.15 m

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh !

Anonymous said... Best Blogger Tips

ank sdara aku pon tnggi gak..tp pompuan..d slalu wakil mleysia lwn netball

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

wahhh.. tingginye..

PANAS:GAMBAR NORA DANISH DICIUM!
SADIS:PENYANYI DIKENDURI OLEH PEMINAT!
BERITA:KESAN KOYAK PADA KEMALUAN GADIS!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

boleh slam dunk tak tu? jgn jadi macam yao ming, harap tinggi saja tapi main basketball cam hampeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh dijadikan pelakon filem!
siapa yg pernah tonton "Mama"? Pasti terkejut yg hantu "mama" tu bukan special effect sepenuhnya, tetapi mengambil susuk pelakon Spain Javier Botet yg anorexia! Cuba tengok the making...
hebat2 org2 hollywood nie. malaysia jauh ketinggalan dari segi mencari bakat.


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

bongok nye manusia!! x sekolah ke dulu?? xde kene mngena ngan politik la bangang!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terpk, macam mana bila dah kahwin die nak main ngan bini die -.- mesti susah nak cium mulut . Bhahahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kekalkan kerajaan...hidup BN.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dy bdk kolej aku. nk libatkn politik asal. sakai

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn jaminan pon kalau tukar kerajaan akan lg bagus. in the end, anwar akan digulingkan jugak then DAP akan memerintah. maka kaum melayu akan hilang semuanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidup Barisan nasional. Tumbangkan kerajaan pas kedah. dia tebang balak dan duit dia mkan sorang~

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak paham ak ngan korg nie,,ape kena ngena ketinggian ngan politik nie,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasal dorg ni xpernah bersyukur dgn ape yg kerajaan bagi..bg duit ambik..bg bantuan ambik..tp kutuk BN mcm 2..lau korg bangge sgt dgn parti pembangkang korg tu... minx la duit pd dorg plk..time susah minx bantuan kerajaan..dh seng ape pon lupe... jenis yg xpernah bersyukur susah la ... semua yg kerajaan buat semua nye salah... sakit nye la ati aku dgn rakyat yg tahap ape la pemikirannye nie...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...