Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 23 February 2013

OMG : Perlu Berbogel Untuk Masuk Ke Muzium Ini (6 Gambar)


Para pengunjung satu pameran di Austria hanya dibenarkan memakai stokin dan kasut untuk menyaksikan pameran Nude Men from 1800 to Today.

Diadakan di Muzium Leopold dan menampilkan 300 lukisan, gambar fotografi serta patung lelaki bogel sejak dari tahun 1800, pameran tersebut disaksikan oleh sekitar 60 pencinta seni kelmarin.

"Saya agak gemuruh," kata seorang pekerja pejabat, Herbert Korvas semasa menunggu untuk masuk ke dewan pameran itu bersama beberapa pemuda lain.

Dia dan beberapa pengunjung lain hanya memakai stoking dan kasut. Walaupun kesejukan, Korvas memberitahu, dia tertarik untuk menyaksikan pameran bogel itu kerana ia menawarkan sesuatu yang berbeza.

Tidak lama selepas itu, situasi kembali normal apabila para pengunjung berbual dan bertukar-tukar fikiran sambil menyaksikan koleksi tersebut.

Pameran unik itu berjaya menarik lebih 100,000 pengunjung setakat ini.


p/s : mesti jadi tumpuan gay..

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

err...gay abadi !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semua masuk tu bodoh n pihak yg mganjur tu pun bodoh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa pihak penganjur tu yang gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

konfem jadi keretapi nanti. if u know what i mean..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini ke?

O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8O==8

lynnda77 said... Best Blogger Tips

Where the fuck is Mr.Fapson when u need 1?

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

HAHAHA!

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

this is art..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang pompuan muzium tak de ke? ini bagi free masuk pun aku tak nak!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

sorry im not gay...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha tv3 bengong putar belit kes nik aziz..pdhl bkti dlm youtube tnjk lain..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko gay lah bodo , ak nmpk ko jolok ngan samyvellu smlm . mengaku jelahhhbodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila akan tertegaknya lagi khilafah untuk memayungi seluruh umat islam????

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen anon dok2 tuw jew psl tv3 yg membosankan..bosan weii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...