Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 22 February 2013

OMG : Cobra Gold 2013, Latihan Bunuh Dan Minum Darah Ular Di Thailand (10 Gambar)

Cobra Gold 2013, Latihan Bunuh Dan Minum Darah Ular Di Thailand.
Pasukan Tentera Marin US telah mengadakan satu latihan 'survival' di Thailand dengan memperkenalkan Cobra Gold 2013 iaitu satu latihan khas membunuh ular. Kemudian mereka akan minum darah ular itu sebagai ganti air sekiranya terdesak. 

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eauwww.. sian kt ular tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa rase agak2, sodap kah??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn jaminan pon kalau tukar kerajaan akan lg bagus. in the end, anwar akan digulingkan jugak then DAP akan memerintah. maka kaum melayu akan hilang semuanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm rasa darah la kot, rase kesat dan lg tambah dahaga ade la kot

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 04:30...g mampos ngn ko nye cite...ahahahakktuihhh cam ne DAP nk perintah sedangkn kerusi die kt parlimen pn x ckup 2/3...bodoh ko nii....g balik kaji lg....

Anonymous said... Best Blogger Tips

abes tu nape anwar confident boleh jd PM? keputusan sape jd PM adalah pemilihan dr parti perikatan sndri (kalau menang la). bkn lg tgk sape kerusi banyk.kerusi banyk tu tuk pegang kerajaan. sape PM nnt? hj hadi? karpal ckp skit pon diam. dasar pemimpin melayu penakut

spoiled said... Best Blogger Tips

mesti rasa sirap selasih kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut john rambo ganas..makan darah ular rupanya...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu hari nanti orang melayu akan mentertawakan kebodohan mereka sendiri...

terlalu nak syurga dunia..
minyak murah
pendidikan tinggi murah...
kereta murah
cukai
makanan murah
barang murah
semua nya murah
nak main pon nak murah dan nak free...

dan DARI MANA NAK DAPAT SEMUA ITU???
DARI CAKAP2 ANWAR!

what is the price??
fikirla sendiri MELAYU!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila pakatan menang nanti dijangkakan MAJORITI kerusi parlimen adalah dipegang oleh DAP & PKR.PAS cuma nak kuasa walaupun jd macai.

DAP adalah Cina
PKR Cina, India Melayu (tp spesis anjing2 suruhan)
MCA akan bergabung dgn DAP.
MCA rasa tidak ada guna dlm BN kerana kekuatan org Cina akan lebih terserlah bila bergabung dgn DAP.
apatah lagi mereka bukan lagi di bawah pemerintahan/telunjuk UMNO selama ini...
bila dengan DAP peluang MCA jd TPM, kelak PM pon ada...selama ini pon mereka tetap jaga kepentingan cina dahulu cuma x tunjuk belang sgt krn dibawah umno & nk ada dlm kerajaan persekutuan.

melayu akan tersengih2 kerang busuk mengenangkan kebodohan mereka sendiri kena main depan belakang....itupon belum tentu akan bersatu kerana mereka akan sibuk sgt nk benda2 free,murah,kereta murah dll...

ITULAH MELAYU.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

eyucks!

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku setuju dgn anon 1640 & 1650. semua nak fre. if u want everything cheap, free or watever with lowest , then u must have price for all this thing. nk fre? kerajaan skrg boleh je bg fre, tp korang nk ke semua cukai naik?

xmustahil MCA akan sokong n bergabung dgn DAP. sbb ape? mcm anon 1650 terang kan tu. CONTOH! skrg kalau korang tgk, university tuku abdul rahman tidak ikut kouta bumiputra, sebaliknye ikut ranking dimana 90% adalah org cina.dulu xde pon uni limkokwing. kenapa selepas 50 merdeka baru univrst ni ditubuhkan? semua itu adalah tuntutan org cina sama ada dr MCA mahupon DAP. kalau BN xbenarkan univrsity ni ditubuhkan, telah pon wujud komplot utk MCA bgabung dgn DAP. maka disebabkan itu, kerajaan terpaksa bg mcm2 utk bangsa2 lain. secara tidak langsung, lama kelamaan hak istimewa melayu trus hilang

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahai kawan2, igtlah. kerusi parlimen PAS utk PRU 13 ini hanya dlm 50-60 kerusi sahaja. tp! kerusi perlimen DAP akan meningkat sehingga 100 lbh kerusi (belum dipastikan lg kerana permintaan tambah kerusi DAP belum diputuskan lg). adakan jikalau parti perikatan menang sekalipon, puak2 DAP akan setuju mengankat tgn utk menerima pemimpin PAS jd PM? usahkan tny kerusi DAP lain, karpal bidas pemimpin PAS pon semua senyap. malahan ada yg minta maaf lg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siapa kata!kerusi untuk pas PRU-13 ni, lebih banyak. Orang dah tak percaya dgn bN, pkr dah. Kerusi utk PAS mesti dapat dalam 60 daripada 222 kerusi dipertandingankan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha anon 1640 1650 dan 0010 adalah org yg sama..bodo xpndai nk cover..ip address sme bro..haha..sokong pernyataan sndiri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha tv3 bengong putar belit kes nik aziz..pdhl bkti dlm youtube tnjk lain..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1456..ko lg bodo..ade hti nk kta org bodoh!

Adib said... Best Blogger Tips

Ini buktinya masih ada Melayu yang bodoh dan bahlul. Tak kiralah yang PR ke atau BN.

Pos ini fasal orang makan ular. Komen la fasal pos ni. Tapi tak. Sembang fasal politik cetek korang tu. Aku tengok ramai yang cuma kambing biri2 yang ditarik pada hidungnya. Apa yg surat khabar cakap, itulah yg korang ulang dan ulang saja nak buat kecoh dalam apa jua ruang komen dimana website. Yg buat keje bodoh ni kebanyakannya dari UMNGOK sendiri. Yang dari geng PR ada gak. Tapi jelas geng PR ni komen sebab dah MUAK dengan penipuan dan media control freak oleh kerajaan BN yang guna media TV untuk propaganda dan agenda mereka, saling tak tumpah macam Amerika hina kita dulu, "Islam is Terrorist". Siang MALAM keluar, sejibik macam BN buat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Arghhhhhh!!!!! Oiii orang cite pasal ular la......

Muhammad Azwan Azman said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

buduhhhh betul laaa... nak ckp pasal politik gi laaa cari blog politik ... ni dok kacau kat sini... ini betul2 stress ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...