Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 18 February 2013

Serius : Hidangan Terakhir 4 Banduan Yang Disahkan Tak Bersalah Selepas Dihukum Mati (4 Gambar)

Hidangan Terakhir 4 Banduan Yang Disahkan Tak Bersalah Selepas Dihukum Mati.
Keempat-empat banduan tersebut telah diberi peluang untuk hidangan terakhir mereka sebelum dihukum mati. Namun selepas beberapa mereka dihukum mati, mereka tidah disahkan tidak bersalah kerana terdapat bukti terbaru serta saksi yang tampil untuk memberi keterangan. 

22 comments:

Running Man said... Best Blogger Tips

Sedih betul.. dah nasib..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hukum dulu bwu siasat ke cibai..bodo laaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih kalau jadi mangsa teraniaya camni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu masalahnya dgn lawyer, org tak bersalah pun boleh sabit hukuman. org yg bersalah plak boleh terlepas scera teknikal.
sebab tu ada parti politik yg 'pegang' lawyer ni sebab dia tahu dunia akan jadi miliknya, 'halal' segala benda.

Anonymous said... Best Blogger Tips

di barat lawyer digambarkan sebagai lintah darat.
mengambil keuntungan dari kesusahan orang.
kalau u all ingat klip mr bean di 'hell' tu, lawyer dikumpulkan dgn looters, thiefs, robbers ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

di malaysia pun rasanya ada kes sebegini. common sense la. dah nama lawyer, mesti kaki pembelit.

HanNis SaNia said... Best Blogger Tips

takut nk jadi lwyer dlu2 :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

say yes to HUDUD

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ape punya bangang la aku ni..
Banyak sgt mkn babi sampai otak kau banyak ulat...

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

nak replace hukum undang-undang yang dah diguna pakai di seluruh negara dengan hukuman kuno hudud? hak tuihh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikrifadzil bwk mengucap...ko ckp hukum hudud tu hukuman kuno..ko tau x hudud tu dtg dr allah s.w.t..tu hukum allah s.w.t..belajar dulu apa maksud hukum hudud..apa proses dia..yg ko tau hudud tu potong tgn..ko xpernah nak amek tau mcm mana proses sebelum potong tgn tu dilaksanakan..bukan senang2 nk potong tgn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lah hasil kerja ameno-bi n sampai budak2 sekarang pon rosak akal tak tau hukum hudud tu apa..bertaubat lah dik oii

Anonymous said... Best Blogger Tips

oii.. jgn kata bn k.. pas yg kata hukum hudud x de dlm Al Quran.. tnya hj hadi, ada x dia ckp cam tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN mmg bodo ttg islam..bukti najib pon x tau nk jawab soalan contoh najis berat..lu pikir laa.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

kasihannn..

AMARAN:BAHAYA KOREK TELINGA SETIAP HARI!
BAHAYA:BAHAYA MEMAKAI KASUT TUMIT TINGGI!
PENGAJARAN:REMAJA GAGAL MASUK KE TANAH SUCI AKIBAT GEMAR TONTON VIDEO LUCAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikrifadzil.. kan haritu aku dh cakap.. ko buat keje bodoh gak kali ni.. dok diam2 tgk page ni sudah la.. tak payah nk komen2 la sgt.. ko ni bodoh ke apa.. lain kali belajar bab agama tu biar la sampai habis.. main sedap ko cakap hudud tu kuno.. sudah la.. buat apa ckp dgn org mcm ko ni.. aku rasa dh cukup kot 44kali orang menyumpah ko.. ish! ish! ish! SEDEYY!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Engkau memg bangang.sendiri mengaku

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh eh eh ape kes hj ahdi ckp hukum hudud xde dlm quran? apsal korang senyap. kalau korang gentleman, explain blk yg anonymus komen tu. bkn nak reply dgn jawapan kosong ' najib pon xtau jwb soalan najis berat'. sape yg dulu ckp umno kafir sbb bersekutu dgn org bukan islam? skrg pak nik siap sambut birthday rumah keling tu lg. terhegeh hegeh pegi umah org smbut birthday. low standard la pak nik tu. jatuh kan kredibiliti diri sendri

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn jaminan pon kalau tukar kerajaan akan lg bagus. in the end, anwar akan digulingkan jgk then DAP akan memerintah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

...Botak Chin asked for KFC for his last supper..before they hang him high...:Why dun he ask for wanton mee or char kuewtwaw...0(

Anonymous said... Best Blogger Tips

best. anon bodo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...