Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 February 2013

WTF : Tindakan Ibu Bapa Yang Sangat 'Cerdik' (2 Gambar)

Sungguh cerdik tindakan mak bapak budak kat bawah ni. Lain kali letak la sign board sekali tulis "Sila culik nak saya ini, terima kasih". Mak bapak bangang abadi.. Bila anak hilang mula la kalut nak tampal poster la, masuk tv lah...



p/s : Sayangkan anak, tinggal-tinggalkan... wtf..

Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yelah memang bangang abadi mak dia ni. bebudak yg komen bawah ni pun bangang jgk mcm keldai

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut tinggalkan kunci moto skali. tp tu x pnting yg pnting aku 1st. yg lain go dai

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck off

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 19:29 bodoh, dia second kata first pulak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku taw mana tmpt ni..ni tmpat DAPig...tukar kerajaan pulau pinang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pundek melayu penang yg sokong dap... dh tergadai sana sini.. ape lg... sorak la weh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haiya..lu olang melayu xpayah kecoh2 mau sentuh itu penang ma..itu penang olang cina sulah pegang..najib mali kita olang talak takut punya..say NO to bn..bagi duit kita olang ambik tapi mau pangkah itu bn ka?haiya,mimpi saja la..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

bangang tol la..

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Lizan said... Best Blogger Tips

penah tengok baby atas troli tesco ditinggalkan di seberang jalan sbb masa tu ayah dah duduk kat seat driver, si emak sibuk punggah barang masuk bonet kereta.... maka baby tinggal dlm troli diambik last sekali... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

bak pepatah kata.."macai umno disusukan anak dirumah dibiarkan" sekian dari saya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi btol anon 22.05..ko nk pundek2 kan melayu knp??bodoh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia pundekkan melayu penang yg sokong dap.
memang layak dipundekkan pun

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmm... keterpundekkan melayu penang sangat jelas kerana sikap kepundekkan mereka menyokong DAP yg mahapundek itu menyebabkan mereka berada dalam kepundekan yg nyata.

mereka yg memundekkan mereka sendiri lantas mereka layak dipundekkan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

"marang kerapu kepundek parang skeperrr..."

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketidakpundekkannyai telah disengaja memantatkannya bn. BN adalah satu group yg dimana didalamnya terdapat manusia yg mempunyai mental yg sangat kepundekkan dan kepantatan yg terlalu tinggi. Mereka amat bodoh sekali. Umno pun sama, tiada otak. Orang cina mau tanah, dia bagi. Itu cina buat apa dkt tanah tu? pusat perjudian, pelacuran, arak, itukah yg dikatakan UMNO MEMPERJUANGKAN HAK HAK ORANG MELAYU??? Ohh tidak,.. UMNO memantatkan dan memundekkan hak melayu. Jangan jadi macai pundek UMNO dan BN. Undur Menteri(najib) Negara Okay. Barua Negara. Sekian, yg benar BijaN

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasar kulim kedah ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah bn..
tukaq kerajaan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah mat tahir. tukar mat tahir!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ak bgge..driku macho..

daqspark said... Best Blogger Tips

YG KOMEN PASAL POLITIK (SEMUA) SAMA BODOH NGAN MAK BAPAK BUDAK NIH.. NAK POLITIK SANGAT P LA DEPAN2 BAHAS.. BUKAN DOK BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.. TULIS JER PANDAI TAPI BODOH MEMBACA. POST NI TAK BERKENAAN POLITIK LANGSUNG! SEKIAN.

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH SAYANG BINI YG DI TINGGAL2 KN...SYG ANK DITANGAN2 KAN...Ade Intenet Bkn wat tngok porno.....Blaja ilmu tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume manusia wat salah,tapi 2 menyesalpn x gune da kalau anak 2 ilang.. ape ni politik la ape la..by the way sesape yg ade anak,anak sedara adik,pape la kne beringat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...