Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 23 February 2013

OMG : [Video] Bapa Terajang Anak Kecil Di Khalayak Ramai


Memang kesian gler kat budak tu.. Bapak dia terajang dua kali tanpa belas kasihan. Mungkin sebab budak tu jalan lambat. Kesian beb.. Boleh patah tulang kene terajang kuat macam tu. Mak dia pun tak boleh buat apa-apa. Mungkin sebab takut dengan laki dia yang jahanam tu. As usual, benda ni berlaku kat China. 


Sumber : Here


22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

astaghfirullah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODO PUNYA BAPAK..
BABI PUNYA BAPAK..
HANJENG PUNYA BAPAK.!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial .public blh tgk je ??klw ak mau kne terajang balik org cmtu .

cikgu wanie said... Best Blogger Tips

Tak layak jadi bapak tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

jahtnya.. baik xpyh ada ank nk klu perangai mcm setan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

JAHANAM.

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

ali said... Best Blogger Tips

Cina...mcm tu ler. 1 thing aku notice...mn2 negara kat luar..even europe,mmg ada sentimen anti-chinese ni. Coz diorg ni perangai x bley ada kelebihan skit.mmg akn pijak kepala org

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila syaitan menguasai manusia...bila nafsu melebihi akal..Moga semua org islam d Malaysia bersatu utk menegakkan agama Islam agama yg diredhai Allah..Moga pemimpin Islam berjuang utk menyuburkan agama Islam di Malaysia...Islam itu INDAH....

kucing oren said... Best Blogger Tips

Typo "pun"

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila besar tak mustahil budak tu jadi macam "bruce lee" kecil dah kena terajang, kena buli.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini bukan pasal kaum atau religion, pasal kerajaan punya pendidikan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bukan pasal bangsa ni pasal mentaliti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alah,kita Yang Islam pun negara luar pndng serong.. =.=" bengang aku!

Anonymous said... Best Blogger Tips

X semua cina jahat.. X semua cina baik.. So jngn lah kita nak main hentam je orng cina.. :)

Nadia.R said... Best Blogger Tips

nant bile laki tu dh tua..mmg kne balik la cmne die buat tu.. xkne ngan ank kne ngan cucu ke..org laen ke enn...Allah Maha Adil

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha tv3 bengong putar belit kes nik aziz..pdhl bkti dlm youtube tnjk lain..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dafuq?!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mne org yg rekod ni tau bpk die nk tendang anak die tu??confiusss

Anonymous said... Best Blogger Tips

esok2 bapak die da tua turn ank die la plak p trajang time bapak die lmbt trun tangga....aku tggu video tu plak..hewhew..

asyraq ismail said... Best Blogger Tips

Gilo ayoh gni.pege rembah dale kube kuba.mapuh kerah..baso bodo..

Jerry said... Best Blogger Tips

Ish kelau depan mate aku la..memang aku rembat balik mamat nih..bangang tahap melapau..budak tu xtau ape lagi...ish...kesian aku tengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul ckp Jerry.Klau mcm tu,memanglah nak tumbuk balik mamat nie.Stupid dad.Apa punya bapak laa,tak de adab depan orang ramai.Anak tu kecik lagi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...