Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 14 April 2012

OMG : Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar (5 Gambar)

Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar.
Ramai orang mengecam K-Pop 2NE1 dalam satu entri yang dipanggil "2NE1 without makeups, who are you guys?". Ini kerana rupa mereka tanpa make-up memang sangat berlainan seperti dalam dunia hiburan. Mereka ini terkenal kerana rupa mereka yang sangat comel serta fesyen yang sangat mantap tetapi kini orang ramai mengata mereka.

Via soompi.com


34 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku first siot.cm xcye je

Anonymous said... Best Blogger Tips

haram xlawa pun...

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

adehhh x cun langsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa jek... kalu lembu pun makeup mesti cantik.. wakakakakka

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

cibai

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ade pakai make-up pom xcantik

Nadrah said... Best Blogger Tips

hoho biase laaa klu pki make-up mmg cantik gile. klu tak biase jeee

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha... biase la klo tak make-up mcm tu.. bukan semua orang comel... yg mengate tu pn blom tentu comel tanpe make-up..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm doremon

k Lee :) said... Best Blogger Tips

Tak lawa takpe , ASALKAN ADA BAKAT. Biasalah buat perfomance dalam TV mestilah kena makeup. Pembaca berite pun kena makeup .. apa lagi artiss..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kekurangan dorang mata sepet .

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ccciiiiiiiibbaaiiiiiiii!!!!!!

In My Heart said... Best Blogger Tips

nasib aku mmg x penah minat kpop...so x kesah sgt laa pasal ni...huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

cm org vietnam je ak tgk..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x penah minat korea2 ni...muka semua mekap cm haram je..xde mekap muka sekor2 cm tahi...best lg pelakon2 jepon...mekap sikit je natural..tgk ni. http://wiki.d-addicts.com/Horikita_Maki simple je..tp comel doh

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon...ko takyah compare la ngan si horikita maki...tp awek jpon hampeh...tunjuk boobs je lebey..muke x lawa mane pon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cube try sruh nenek korang mekap...tgk lawa ke tak

Adawiyah Hamdan said... Best Blogger Tips

I see their own natural face in 2NE1 TV, n they are ok with it. Especially Park Bom. Its not bcoz of their pretty, but bcoz of their talent. Boomy have very own voices, CL one of the best female rapes in Korea, Minzy one of the best dancer, free styler dancer. Dara cute~ But they are awesome.

Anonymous said... Best Blogger Tips

adawiyah hamdan, awak cakap aper, saya tak paham

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Adawiyah Hamdan yup sangat setuju dengan adawiyah.. aku xnak amik tau nape korang kutuk sedangkan korang xfollow pon 2ne1 nih..ramai orang MALAYSIA ni pandang muka...muka xlawa haram korang xsupport artis tu kan..korang xpernah judge talent yg artis tu ade..mcm 2ne1 ni..sesape yg follow je tau tahap mane bakat this group..cube korang tengok WIKI artis2 KPOP nih..fyi 2ne1 femes around the world n then now William (BEP) amik dorang utk bawah label BEP for US market... artis MALAYSIA yg korang agong2 kan tu ADA??? kalau nak komen biar BERILMU....

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup,stuju .. mengaku y dowg cantek sbb makeup.. kambing pon makeup nmpk comeii...huhu tp klu x taw pape pasal dowg. kowg tgok muke da nilai.. mmg silap la. dowg mmg sgt berbakat.. hanya org y mengikuti saja y taw hebat x hebat dowg ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohoho..btw..gambar tu ada yg salah okeh..gamabr no 2 dan 3 tu orng nya lain..park bom..tp admin pergi tnyg pic CL yg xpakai makeup..park bom ada kat blakang CL tu okeh utk pic yg last..

utk makluman semua jugak..company yg depa debut jd artis iaitu YG ENTERTAIMENT tu memang mengharamkan depa buat pembedahan plastik..so..muka depa ni ori la akn..syarat utama company tersebut adalah bakat..bukan rupa..mereka2 ni trsngt la berbakat..kalo muka ada tapi menyanyi sebulan xdak orang nak dgr lagu buat apa..kan3??..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecuali Sandara...real beauty..tak caye, google...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Park Bom pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahhh.. walaupun tak cantik tapi berbakat and cool tu yang penting.

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorang nie kira ok lagi sbab natural beauty bukan mcm kbykan artis korea len yg da byk buat plastik surgeri... xpe muka x lawa janji bakat hebat!.. femes kot 1 dunia.. ko ade?

Mimi Malina Binti Jamaluddin said... Best Blogger Tips

itulah kehebatan make-up......

nurul shahira said... Best Blogger Tips

kire ok la uwh ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

it's minzy predebut photo's . is not without makeup.. remembered, minzy join to YG sinc her 6y.o

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila diorang x construct muka korang ejek hodoh pass gambar merata, bila di-construct muka sebab x nak kena ejek hodoh, still kena ejek muka plastik..people nowadays~ *sigh

Anonymous said... Best Blogger Tips

--'' aku yg stress!biase la artis kan!kalau pakai make up mmg cntek!kalu korg x pakai make up xde lak org mengate!sket hati!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejujurnya , aku nampak 2ne1 ni memang x semua cantik macam SNSD tu ..tapi aku suke diorang sebab diorang berbakat sampai dapat banyak anugerah lagi sejak diorang debut ..tak macam SNSD,ada yg buat pembedahan plastik ..

Tasha Lavigne said... Best Blogger Tips

dalam 2ne1 CL and Minzy mmg selalu orang kata tak cantik so tak rasa apa pun bila tgk gmbr CL and Minzy without make up . Park Bom di belakang CL tu cute je tanpe make up :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesah la muke depe macam tuh ke ... aku ttp minat 2ne1 forever~ aku support semua YG stans! Muka depe without make-up cantik pe kt 2ne1 tv ...mungkin gmbr atas tu sbb depe xcukup rehat ke... kita xtau .. depe kuat kerja smpi lupa rehat olls :3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...