Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 8 April 2012

OMG : Cara Menghukum Anak Yang Selalu Ke CC Di Kemboja (Gambar)

Seorang ayah sangat berang selepas dia mengetahui yang anaknya telah ponteng sekolah untuk pergi bermain di CC. Jadi cuba tengok apa yang dia lakukan untuk menghukum anak dia supaya tidak mengulangi kesalahannya lagi. 
p/s: adakah cara ini berkesan ? atau ini lebih kepada mendera anak?

 




23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st sial..semua beruk bawah loser!

MIZZSEVEN said... Best Blogger Tips

ini satu pengajaran bari semua pelajar

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bukan dah post ka ari tu???

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah settle kene hukum tu..konfom budak nie g cc plak update status dlm fb gtau yang die dah kn hukum..hehehee

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau 1st pn dapat ape babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st pn dapat apa babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st pn dapat apa babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st pn dapat apa babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi..bodo..jgn spam lah

Anonymous said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips

biarlah...die nak jd first ke ape...jgn menyumpah...bkn dapat pahala..xbaik menyumpah org yang kite xkenal..allah tu maha mengetahui..xsakit pun kalu tgok diorang tulis first tu...bkn masuk hpital pun...ape la bdk2 zaman skarang nie..astagfirullah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

monyet x sedo diri,,,da first ckp org beruk,,,oi beruk,,ko nak cermin x???

Calence said... Best Blogger Tips

biasa la tu.. org dlu siap ikat anak kat pokok ada kerengga lagi.. manja nau dak2 skrg, kena ikat sket pon kecoh ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm nie kalOw bdak xmatang lagi ..
jgn layan sgt budak2 nie ..
mcm bOdo je aq tgOk bergaduh nk 1st ..
pegi mati la ngan 1st kau tuh ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ENGKO R BERUK...gAMbAR pROFIL KO pUN dH beRUK..apada...??

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong Calence, sebab itulah anak2 mereka menjadi manusia berakhlak dan beragama.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa ni admin... aritu post cakap budak ni kena rantai sebab lain.. ni sbb lain plak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

THEHELLWITHTHEWORLDTODAY ; ADER JE KO KAT SETIAP PAGE BERAMBUS LA KO.STARLITE KAT DAHI KANG BARU TAU.MANGKOK PNYE MONYET.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kat atas aku mungkin aldh Admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa fakta berbeza eh??? aku info yg aku dapat budak ni suka main judi????

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dulu sbb balik lambat je umah.. dah maghrib... bapak aku tambat aku kat pokok rambutan penuh kerengga... sampai kul 8 mlm duk situ... hahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st dapat makan babi hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...