Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 8 April 2012

OMG : Ini Adalah Ratu Cantik Pondan Versi Taliban (2 Gambar)

Ini Adalah Ratu Cantik Pondan Versi Taliban
Beberapa orang lelaki Taliban yang memakai pakaian wanita telah ditangkap semalam oleh pihak berkuasa di Mehterlam, Laghman, Kabul. Mereka ini dikatakan cuba menentang pihak berkuasa untuk menegakkan hak mereka. 


via : dailymail

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal info ttg entry ni kat blog obe lain kat sini lain..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mesti admin post membabi hutan buta cacat bekurap sawan babi ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin bodoh buat cite sendiri....ni pengebom berani mati menyamar jadi perempuan ber burqa supaya askar amerika xdpt detect....

Anonymous said... Best Blogger Tips

xbce ke news kat daily mail 2......

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...ni name die tangkap muat...lek admin ape2 hal skali pun blog ko ni mmg best walaupun SELALU sgt tajuk salah... n blog ko ni antara salah satu blog yg entry paling byk kluar dlm mase 1 ari...2 yg aku rase rmai yg hingap kat blog ni...
p/s : admin salah skali skale xpela.. ni byk kali salah tajuk ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suka aku la blog aku...ko ade baca je..kalau tak suka buat blog sendiri..boleh aku lak komen..bagi pihak blog aku tolong jawabkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

skali lagi anon atas aku mungkin adalah admin!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st bodoh~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...