Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 April 2012

OMG : Skrotum Koyak Akibat Dipicit Oleh Bekas Teman Wanita


INDIANA – Kerana marahkan tindakan kekasihnya memutuskan hubungan, seorang wanita bertindak ganas hingga menyebabkan kantung zakar bekas teman lelakinya koyak.

Christina Reber, 43, bergegas ke kediaman bekas teman lelakinya Jumaat lalu sebelum menyambar dan memicit organ sulit kekasihnya itu sekuat tenaga. Mangsa, 57, ditinggalkan dalam kesakitan apabila kantung zakar itu terkoyak akibat serangan yang berlaku di rumah mangsa di Muncie, Indiana.

Lelaki itu mengakhiri hubungan lapan bulan mereka beberapa hari sebelum itu menyebabkan wanita terbabit menyerangnya. Christina ditahan kerana disyaki melakukan serangan itu dan dibebaskan dari penjara semalam selepas membayar ikat jamin AS$10,000 (RM30,000). – DM

p/s : ULTIMATE pain in the world.. hanya lelaki yang memahami.. aduss.. 

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

siap la dh pecah..the hell sial lu

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

sadis..teringat masa aku main badminton dulu, jumping smash terlampau power sampai ter smash bola sendiri..tuhan saja yg tau..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

whoi..laju banget kau..anon anak haram sampah masyarakat bapaok lorong gelap perosak bangsa anak derhaka..hahaha pui pui

ben xii said... Best Blogger Tips

apa ni mencarut serupa anjing kurap

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

baik sifu..jd apakah perancangan kita setersnya..teruskan mencarut?

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

cari gf lagi baran baru syiok

Anonymous said... Best Blogger Tips

sian hell aku simpati ko ter smash bola ko sndri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba tgk nama hospital tu.. BALL ME... hahahahahHa.. mmg sesuai hantar kat situ dowwwhhh!! -MAN

In My Heart said... Best Blogger Tips

tersmash bola sendri?mcm mne ko buat tu hell???hahahhahaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii konek anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

mslahnya hell tu Ada balls ke.die bkn bapok ke

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hoi bewok 09:53..bolas masih spongee lagi lah, productive sperm sampai 3 billion..aku gay bukan bapaok k..aku smash shuttle sampai tak leh tahan kekuatan pukulan tangan dn pergelangan kanan ketika jumping yg ohsem, sampai lah raket tekena kat bolas yg lain slps smash tu..ko tanya lindan n chong wei, mula2 nak naik sama macam aku jg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suka la the hell ni, datim jum!

nabilamiraa said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st
aku suka kau jugak. yeah orang awesome je paham kita kan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...