Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 12 April 2012

Kreatif : Artis Malaysia Hasilkan Potret Menggunakan Stoking (12 Gambar)

Artis Malaysia Hasilkan Potret Gunakan Hanya Stoking. Hong Yi, seorang artis yang sangat kreatif tanahair telah menghasilkan potret hanya menggunakan stoking.

17 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st,hang makan taik anjing..

izah said... Best Blogger Tips

wah cantik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

congrats , nahh amik stokin yang aku guna n x basoh selama 2 bulan

Anonymous said... Best Blogger Tips

knpa mesti artis cina...
kenpaa bukan melayu..
kenapa kenapa......
apa2 pun..lawa...untung ...:DDD

Anonymous said... Best Blogger Tips

kreatif

Anonymous said... Best Blogger Tips

pinjam stoking:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei anon 23:00 artis cina best main

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebat---kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

marketing terbaik... layanzzzzzz
http://www.mudah.my/Sport+rim+honda+raider+swap-14779836.htm

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha lawak gile babeng cara marketing atas ni. rempizzz habesss http://www.mudah.my/Sport+rim+honda+raider+swap-14779836.htm

swap dengan sport rim 125z 125zr skala warna hitam complete set with pump belakang dengan bunga tayar 80%.
pastikan pam belakang elok dan tidak berkarat.
top up aku rm1k nego.
atau jual rm1.6k.
berminat call or mesej aku di 0148142013

sport rim limited dan hard to find mungkin 100 unit dalam malaysia dan kalau anda beli anda antara 100 orang itu.
tiada ciplak atau sentul made.gayakan bersama g shock hyper rolex sambil memakai evisu dan superdry dengan menunggang 125zr cucuk angin double r bertopikan arai goloi dan apam memakai arai kodo berkasutkan timberland pada hari 1 mei dengan tunggagan cermat kalau nak tunggang apam bila overnight.haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kakakakakah promote samapai xde kna mengena padahal nak jual spot rim. mmg dasar rempit cam hell

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biasa je. :/

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kt Malaysia ke...tgk mcm kt China je... Pattern rmh pon da lain....

pungkoq hampa said... Best Blogger Tips

amoi. amoi amoi

Anonymous said... Best Blogger Tips

kamu hebat! tahniah!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...