Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 April 2012

WTF : [Video] CCTV Rakam Pasangan Kurang Senonoh Semasa Perlumbaan Kuda

CCTV Rakam Pasangan Kurang Senonoh Semasa Perlumbaan Kuda .
Ada yang kata mereka lakukan seks dan ada yang kata itu adalah palsu.Dan ini berlaku secara langsung di TV seluruh negara.
Apa komen anda?


11 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

korang tak payah lah nak kutuk2 aku..1ST

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

repost lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

ceh boleh kongkek cenggitu jer

linda_linkin_park said... Best Blogger Tips

org x nampak ke dia "mengkudakan" gf dia 2...aku rasa mcm nak cucuh api je punggung dia cenggitu...org tgk perlumbaan kuda...dia siap "menguda'!!!

ikan bilis said... Best Blogger Tips

uh yeah!

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

ewwwww

In My Heart said... Best Blogger Tips

tgok perlumbaan kuda ngan dia2 skali jd kuda kat situ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk betul2.....pada saat 0.04 dan pada masa 0.17 org yg sama juga...di photoshopkan...korg ni otak kotor semua....isk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon selang atas aku ni.. mmg la org yg sama.. tp kan ke banyak round! dah yg last2 tu pusingan akhir time depa speeding.. apa hg ingat lumba kuda cam lari seratus meter je ke? buduh tp nak komen..

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

haha "kuda" tengah mengawan :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...