Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 April 2012

WTF : [Video] Peserta Pertandingan Miss Malaysia Pahang Yang Mengancam Jiwa


Bagi sesiapa yang belum pernah dengar pasal pertandingan Miss Malaysia Pahang 2010 ni, boleh la tengok video kat bawah yer. Kalau yang dah pernah tengok tu, diam2 sudah. Layan jer..


p/s : Amacam? Mengancam jiwa dan raga korang tak? LOL... The Hell pun jadi peserta dalam pertandingan ni gak. Tapi kalah. LOL..

Sumber : Here

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam haram jadah

Anonymous said... Best Blogger Tips

xdpt 1st jgak,,,

Jaja Azmi said... Best Blogger Tips

ok jeles... kalah badan pompuan!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

phewwit..minah 1st runner up sexy giler..naik nafsu dibuatnye..mantop seh

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

Anon 13:09..sila cuba lg tahun depan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

SAJAT is so beautiful

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg menang ni name dia sajat...mmg lawa face to face

encik realiti said... Best Blogger Tips

hahahah..lawak

Anonymous said... Best Blogger Tips

suami tercinta ??
bodoh sundal

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaaa .. benda ni pon dah jdi perkre biasa kat masyarakat kite . ary2 je tengok ..

klu nk katew gay , pengkid .. atau ape2 laa p jerr kat mne2 tempt jumpe gak org cmtu . nk banteras pon x ley gk sbb terlalu rmai .. ibubapa pon ade gak yg open je ank die jdi cmtu . siap support berbagai .

aritu pon aku pergi shopping complex serius rmai gler gay kat situ . ade yg dok raba2 laa pegang2 laa n majoritinya org islam laa . ade gak yg nmpk tapi tak tegur pon . btw dah terbiasa nmpk benda cmtu .

kdg2 aku fkir , malaysia ni dah nk hampir 80% jdi negara barat ..

izzie izzam said... Best Blogger Tips

erk ==' adew suami .. tau ker "isteri" mereka tuh lelaki .. hadoi ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa nak jadi noraniza idris..

In My Heart said... Best Blogger Tips

noraniza idris xde job la tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nok harammmmm.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

takot aku tengok dorang bercakap,keropok lekor sedapla ,nak ngorat donald trump.....klau dapat kat aku memang aku lenyek sorang2 ngan keter kebal..datin viviana abdullah lee .eeeee ngada betul menyampah syal .macam mana pertandingan ini bleh ade kat malaysia.tak diharam kan ke?.baik aku nengok ANTM......pompuan asli kan kan kan kan

-billy fecren

Anonymous said... Best Blogger Tips

xtahu nk komen benda ni coz kita xtahu apa yg diaog rasa dan apa yg diaorg alami...hny mampu berdoa moga dibukakan pintu hati untuk bertaubat----kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullah. ....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...