Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 12 April 2012

OMG : Margaret Palermo, Lagi Gadis Dunia Nyata Seperti 'Barbie Doll' (12 Gambar)

Margaret Palermo, Lagi Gadis Dunia Nyata Seperti 'Barbie Doll'
Apa pendapat korang?


25 comments:

izah said... Best Blogger Tips

comel..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st ker????

Anonymous said... Best Blogger Tips

comelnye .

Anonymous said... Best Blogger Tips

die ni ke yg mk die suh dok umh je??tkot ank die terpengaruh gejala sosial??

Anonymous said... Best Blogger Tips

palermo??? bwahahaha....

szarida said... Best Blogger Tips

mnakutkan, mcm bkn manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jlondzz rule!!!!:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler la....comel sgt sgt sgt sgt---kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

marketing terbaik... layanzzzzzz
http://www.mudah.my/Sport+rim+honda+raider+swap-14779836.htm

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf duk men first2ni,,, dapat kat aku org yang duk main first2 tu aku hentak sampat berdarah... fffffuuuucckk!!! aku hentak!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

munk sudah marah

Anonymous said... Best Blogger Tips

MENJUAL KARIPAP SARDIN DAN KENTANG

-unutk jamuan
-kawin
-suka suka
-dll

call en rizman 0195640585

"CUBA LAH PASTI MAU LAGI"

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengedar ikan segar dari laut terus ke tempat anda
ikan tampan,merah,selar kuning,tenggiri dan banyak lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini mcm re post je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mekap-bulu mata tebal-baby lense-wig

aku pn bleh jadi mcm ni jugak aper....haihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoii nme dye venus angelica la admin
http://www.facebook.com/venusangelic?ref=ts

is_isaac said... Best Blogger Tips

tebal nye mekap! haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ni admin dah pernh share laa , enth ape2 admin ni -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

albino..

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak kali adjust muka la yang hasilnye wow......

cik Lilis said... Best Blogger Tips

nie VENUS ANGELICA lah -..-'

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup tu venus angelika aritu admin ade share pasal ni tpi yg pelik gmbar same but knpe nmennye lain ?? ke mmg admin tak tahu lgsung ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm bangang admin!!repost mnda sama tp nama lain!

Anonymous said... Best Blogger Tips

8x repost

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...