Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 April 2012

OMG : "Penis Fish", Ikan Yang Berbentuk Seperti.... (4 Gambar)


Walaupun dikenali sebagai Penis Fish, sebenarnya makhluk ini merupakan sejenis cacing atau "spoon worm". Nama saintifik bagi cacing ni ialah Urechis Unicinctus. Cacing ini dimakan mentah oleh penduduk di Jepun dan Korea. Selain daripada itu, cacing ini juga digunakan sebagai umpan untuk memancing.




Penis Fish dihidangkan di Restoran di Korea

p/s : Korang sanggup makan benda ni?

Sumber : Here



22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

OMG!! hahahaha...kelakat la binatang ni. mcm penis. mcm taek pn ada.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelakar***

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi bodoh tgh tsunami sembang pasal kote plak

ezrieana said... Best Blogger Tips

nk muntah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni bodoh tak pernah abis.. org dok sebok tsunami dia sebok nk makan konek

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ezrieananak muntah pn konek gk suapkn ko masa ko nk main nanti
ko pn asalnya dtg dari konek bapak ko.. nk muntah apanya

ezrieana said... Best Blogger Tips

gile ke apa?apa kes kaitkan bapa?

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

setakat guna anon nak sembang lebih plak. nk bace tsunami, pegi la cari dkt google. tak pun, buat blog sendiri pastu baca blog ko sendiri. senang kan?

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

Admin alert! ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

NI TIMUN LAUT DA>....pe pning2....ZAKAR LAUT....NEPTUNE PUNYE.!

Anonymous said... Best Blogger Tips

penakut smua anon2..maki blog...xde kje ek..
korg lgiiiiiiiii bodoh.///

Anonymous said... Best Blogger Tips

ewwwwwwwwwwwww..geli..ulat2.. :0

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

hafiz anuck said... Best Blogger Tips

kondom hidup.

Yuri said... Best Blogger Tips

goliiii den nie har....

is_isaac said... Best Blogger Tips

geli lak tengok nye,huhu! makan lg tak sanggup!

ikan bilis said... Best Blogger Tips

bwahahahaha komen2 yg berilmu

Anonymous said... Best Blogger Tips

penis fish, bila terjemah jati Ikan Konek1, tak de nama lain ke nak bubuh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak nye kote. leh hisap hisap hisap

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni beronok..tanya orang langkawi mesti dorang taw

Anonymous said... Best Blogger Tips

kurang ajar ko admin errr?

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ni...tolongla hormat admin skit. bsyukurlah ada blog yg bleh bg kta knowledge mcm ni. klau rsa xska brambus dr blog ni. jgn cemarkn blog ni ngn komen2 kotor korg.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...