Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 17 September 2012

WTF : Buat Maksiat Kemudian Berdoa Di Facebook (Gambar)

Klik pada gambar untuk besarkan
Ish3... Apa kejadahnye nih? 

Contoh mcm jiran korang cakap nak duit raya kne pakai baju melayu.. tapi ko dtg rumah dia pakai spenda.. nak ke jiran ko bg apa yg ko mintak? lu pk la sendiri... 


Sumber : Here


59 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

. . . . . . . . . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo pew anon kt atas nie......

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:55 xstuju kot .. sbb tu xterkata hahahahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ibarat porn star berdoa supaya rezeki hasil kerja beliau diberkati....kuikuikui....kongkek kongkek!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu haram tetap haram ! tapi kebanyakkan org sekarang sebab nk cover line die sanggup tutup aip die gne ayat2 agama berbgai sedangkn dah mmg salah . Tak dapat terima hakikat yg memang die dah melakukan dosa . ..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ibarat seorang penyanyi dan pelokan wanita yang super seksi menang anugerah lepas tu beri ucapan Alhamdulillah syukur pada Allah kerana telah memberkati kerja saya dan merahmati saya dengan kejayaan ini.

btw belum kawin dah peluk2 dan cium2 macam tu, ke tetek pun dah bagi raba kat jantan tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

argggghhhh aku benci btul tiap kali citer pasal kebodohan dan kebangangan remaja zaman skrang ni.

argghhhhh

ya allah Kau berilah petunjuk supaya dorang ni disedarkan cepat dan cepat2 nikah. aamiin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Amin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Amin..

musyuk said... Best Blogger Tips

nak tutup muka n name pon sy da jmpe fb die ni .... cube bace balik status die uwh ....
tengah-2 love yg die buat uwh ade name ...
n admin ta tutup pon name uwh .....

khairul anwar said... Best Blogger Tips

adoi manusia...sedarlah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ramai anak melayu camnie..
maklum laa anak melayu banyak yang bodo2...
bodo agama.bodo akedemik...hahaha...
kesiaaann...apa yang pandai..pandai kencing jaaa...

amira pc said... Best Blogger Tips

tak bleh blah tul la ngan budak2 skang ni..asyik nak "mempoyokan" diri kat facebook je..hope suatu ari nnt dorang sedar dan berubah..same2 kita doakan dorang..
entri terkini: Kejam! Bayi Perempuan Dicampak Dari Tingkat Tiga Pangsapuri

Anonymous said... Best Blogger Tips

FB BUDAK TU KAN.....NO WONDER LA...HIDUNG PUN BERTINDIK, DAH MCM..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002499110563

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia perempuan sundal...
da belen da...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ai...??? macam ni pon ada??? giler ke!!!!! dah la show kat org ramai..... hello!! org pon ada gerek/bf/gf.. takla sampai nak masukkan dlam fb...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Doa xmakbul

amirul ramli said... Best Blogger Tips

babi sape dajal pic tuuu ???? tak puas aty ckap arr n kowang dala edit pic tuuu sialll !!!!!!

amirul ramli said... Best Blogger Tips

aku budak lam pic tuu tak puas aty call aku 0123628793 k hussen sajjew.. n kowang yg coment tuu tarik balik kate-2 kowang semua.. ade owang lain yg edit pic tuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

nauzubillah mintak jauh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh alang yg ngaku diri tu hussen sajjew n kate pic tu kne edit.....hoi...ko ni igt ktowg bodoh xleh nk beza kn edit or pe?klu edit sah2 la muke n bntuk bdn boleh dbanding kn even org tu pro gle mengedit pic....bbayang2 chaye tu pn mcm asli je dowh...agk ckit la pn nk kencing....da wt tp xnk ngaku salah...insaf la weh..xpyh nk suwoh org laen tarik balik kate2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit ke?tp kn knp muka perempuan tu sama mcm yg ada dlm profile hussen sajjew????pandai la dia buat laka-laka. . . hahahaha

amirul ramli said... Best Blogger Tips

wei ko jom jumpe face too face aku nak jumpe ko ade bran tak ?? n pic tu aku punya n sape yg berdoa bagai n asal name fb tuu die tutup haa bodo yg edit tuu dalaa edit pastu tag pic balik kat aku bodo nak mampos.. ko call aku !! aku nak jumpe ko. ade paham!! n ko jgan nak blagak pandai sgat

amirul ramli said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
amirul ramli said... Best Blogger Tips

ko sape ha nak jage tepi kain owang .. aku xkaco ko jgan nak kaco aku la sial asal tak puas aty jumpe aku laa jgan ckap besar lamnie jew.. n ape name fb ko ?? aku xkisa la ko sape yg nak myibok hal owang asal ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhahhaa...babi2 nie brani dalam fb n blog je...klau face to face..diorg bukan mau...anak melayu kn pengecut tahap lembu...diorang pndai kutuk n maki...FUCK ANAK2 MELAYU YANG BODO...!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa budak pompuan tu mesti dah barai, tengoklah nanti, nak buncit, lelaki tu mesti blah tinggalkan dia. kalau berlaku, ramai-ramai kita hentak laki tu, sebab tak bertanggungjawab.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon yg ajak bertumbuk tu lg bodo... xde keje lain.. patut la org melayu asik kene kutuk je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa laki ni bacul kot...
mesti kote dah menanah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tetek pompuan tu kecik....
amirul ramli tolong la main tetek awek ko bg besar sikit ye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHAHHAA..bagi besar sikit tetek awek ko tuh...bru bleh bega kat sini..@amirul ramli ko nie buat laka-laka la ..dah kalau aku hempuk betul2 budak skolah nie hape x dpt, nak jumpe hape bagai.,eh mai la turun jinjang,wa ajar lu cara beradap. -mr77-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bohsia ni ni yg aku gangbang ngan mber2 kat hotel dlu..x best lah, busuk! hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

AMIRUL RAMLI MAK KO PELACUR... HA HA HA

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh bodoh bodoh
lama2 jadi lembu dan babi budak2 zaman sekarang ni

amirul ramli said... Best Blogger Tips

weii amirul ramli takde kena megena laa weii kita mia jumpe tgah-2 laa lu nak main 77 kan oke xdehal laa lu call aku n ko ckap nan ayah 77 ko tuu nie hussen laa weii .. aku xgoyang laa

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam sampah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

amirul ramli..ko brlagak la.entah2 sunat pon blom lg.kahkahkah..kasi ptong dlu der.budak underage dok diam je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymoushahahahaha!!! aku setuju!!!!

rastaman said... Best Blogger Tips

Haish..Bdak2 skrang

Entri Terkini - Peter Butler, Jurulatih Terengganu Digantung

Anonymous said... Best Blogger Tips

ASTAGHFIRULLAHALAZIM.....KENAPALAH MACAM NI ENDING HIDUP REMAJA2 ISLAM ZAMAN SEKARANG? DI MANA MARUAH AGAMA DAN BANGSA YANG DIJUNJUNG? TERLALU MURAH MARUAH BUDAK2 NI, KALAU TGK GAYA HIDUP BOLEH TAHU MEREKA NI ANAK2 GELANDANGAN ATAU ANAK2 DARI EKONOMI YG TAK STABIL....XDE GAYA SOCIALITE ATAU GOLONGAN ATASAN YANG BERMARUAH TP LEBIH KEPADA GOLONGAN GELANDANGAN ATAU GOLONGAN PPRT. NI MENUNJUKKAN EKONOMI NI PENTING JUGA DALAM MEMBENTUK AKIDAH ANAK2: HANTAR KELAS MENGAJI, SEDIAKAN KEMUDAHAN DAN HIBURAN DI RUMAH AGAR ANAK2 TIDAK BERGENTAYANGAN KAT LUAR DAN ISTERI YANG BERPENDIDIKAN TINGGI DAPAT MENJADI SURIRUMAH UNTUK MEMANTAU ANAK2 DI RUMAH.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha2 mule2 kate edt, dah kntoi nk rage lk sial

ben xii said... Best Blogger Tips

EDIT ? hahaha . kelakar la hussen sajjew nama pun macam harem

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan puki barai,laki kulup tebal

Anonymous said... Best Blogger Tips

nauzibillahiminzalik.. :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin lama makin bengong manusia zmn skang..

BAHAYA! PENCONTENG KERETA ORANG AREA KL..JAGA2! [VIDEO]

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kimak hussin sajjew!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@amirul ramli lu ckp lu xgoyang..cuba lu ckp kt lu punya tuhan GUA XGOYANG

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku stju dkat anon kt atas..cpat la amirul ramli ckap..nk tgk ad bran ke xde..hahahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha nasib baiklah aku x de facebook

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH!!!! nak mampus!! P MAKAN TAIK BABI LAAAA!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

CIKARO SIOT. MACAM SIAL. BUAT MALU MAK BAPAK JER. KE MAK BAPAK KO MEMANG SURUH BUAT MACAM TU. P MAKAN TAIK LAAA...DAH BUNCIT NANTI BUANG BABY DARI TINGKAT ATAS SKALI KLCC! MACAM CIBAI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit apa ? cepat-2 sekarang bukak hussen sajjew , tengok dekat profile picture die , die public kan gamba die dgn awek die . sama jee , cium-2 gitu . edit ke bang ? hahaha . ckp mcm dengan spender basah nk tipu org pun . mcm kami ni semua lahir pada zaman batu tak reti tengok IT . hihihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

to amirul ramli for ur info gf enko dah aku tibai nyaman2 lah bekas akulah ngok...ko tu plir kulup blom sunnat..amir ramli enko sedar la ckit dah muka tak hensem badan sekeping mcm keropok lekor dah.jgn ko nak blagak..we all memang benci kat ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

amirul ramli mak ko sundal gro murah rm15...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ap bnde la

Anonymous said... Best Blogger Tips

ap bnde la nk men 77... kte mlyu sma mlyu,,, one by one... ayhnda biarlah duk diam... xpyh la ajk ayhnda skali... ap bnde nk brentap pgil ayh... abg2 pn xpyh la klau nk gduh...gentle,,, trun prlis... aq tgu... ini nk gduh pgil krabat... mcm mne mlayu nk bsatu mcm ni... ko la antra pnca mlayu b'pecah... ko libatkn org len psl ko pnye hal... dorg yg xtau pnce trut sakt sbb ko... malu la dgn bgsa lain... aq nk tnye la ko hassan ap ntah,,, ko budk ap??? 30??? 36??? 77??? ap pegangan 30,,, 36,,, 77??? ko msti tau kn klau ko slh satu drpdnya... so blh fkir sndri...-aku bukn 303677-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Amirul ramli apesal aku cll ko x jwp....amar maaruf nahi mungkar...ko ranting simpng mana...aku nk blanja minum kita duk skali...aku x letak lighter atas meja...aku dtg sorang.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...