Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 February 2012

WTF : Penghasilan Topeng Kertas Meningkat Sempena Maulidur Rasul di Surabaya (7 Gambar)

Penghasilan Topeng Kertas Meningkat Sempena Maulidur Rasul di Surabaya.
Sempena sambutan Maulidur Rasul yang semakin dekat, pembuat topeng kertas di Surabaya tidak mempunyai banyak masa untuk tidur kerana tempahan yang begitu banyak. Semua topeng ini dibuat menggunakan simen dan kemudian ditutup dengan kertas putih. Topeng tersebut akan diwarna mengikut permintaan pelanggan.
Admin tak salah tajuk, kalau tak percaya mari baca di sini : demotix


 via : demotix

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam menghina je gambar second last tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sempena maulidur rasul?? topeng? ape kene mengenanye?? ko biar btol admin...

monofoxa said... Best Blogger Tips

apa kna mgena topeng dgn maulidur rasul?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullah...syirik ba suda ni...

si pengilot said... Best Blogger Tips

apa kena mengena???????aku konpius
admin salah tajuk ke ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni maybe kebetulang ngan cap goh meng la kot nih..sje nk tjuk tuh bg hot.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebenarnya cerita nie pernah masuk dalam tv. x pasti tv 1 , or tv 3. dia menceritakan bagaimana penduduk nie smbut. mmg ala2 mcm tahun bru cina sikit la...n icon or maskot yang d guna kna adalah naga.. so mmg dh jd budaya mereka d sna...
mntk maaf if salah info..try search2

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh...baru tau. mengong org indon ni. benda2 yg xder pn d ada2kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain mazhab, lain carenye.....biarlah....kat sne tattoo pown halal, relax je...x heran la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

malingsia..korok mu suma

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kah?

azri said... Best Blogger Tips

@Anonymous mazhab mana yg ckp tatoo halal?? mazahab ni cume cara pelaksanaan yg berbeza tp hukum Allah ttp sama.jgn guna perkataan 'halal' pada benda yang haram. lain maksudnye nanti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh ke ape anon 03:31 tu?? klau benda camni pun bole x heran hbs nk ape?? hepi plak ke?? xde kesedaran agama ke ko ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

in..namaya..bodoh agama..xder ISLAm ajor smbut guna topeng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk selawat kt Rasulullah pon nk kne gne patung ke?..aish

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dorg endon ni meemang pelik..mmg ada masuk mjalah 3 ari tu ku tengok.. sambut ramadhan pun gna patung dan berarak kat jalan macm ntah pape ntah..pelik la dorg..heran aku,dah la patung yang d guna tu x mencirikan islam langsung heeraannn hakuuu...

Cik Panda said... Best Blogger Tips

cool?????????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Btul tu xsilap dkt Majalah 3.... Smpena smbutan Maulud Nabi.... Xheran la negara dorg asyik kene bala je.... Murka Allah tu....jgnla ada brlaku kt Malaysia..

Hamba Allah said... Best Blogger Tips

MasyaAllah Admin...ape yg Cool? Anda menyokong benda ni kah? Nauzubillah...x baik tau... Allah itu Tuhan kita. Nabi Muhammad itu utusan Allah, Rasul terakhir kita. Islam adalah agama kita. Tiada sambutan Maulidur Rasul yg sedemikian. Mengucaplah wahai sahabat....wallahhualam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn la slahkn Admin...die just share somtg..x mnyokong pown..bfikir rasional la skit..shallow mind sgt ..

balkis_88 said... Best Blogger Tips

kt indon mmg rosak habis. Contohnye, klau bkn islam nk kahwin gn org islam, salah seorang kena ikut agama, samada lelaki ikut agama pmpuan, atau pmpuan ikut agama lelaki. klau kt malaysia, yg bkn islam kena peluk agama islam dulu. tu pasal bala selalu dtg

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...