Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 2 December 2012

WTF: Gadis Bertudung Kemas Tetapi Pakai Skirt Pendek (Gambar)

Gadis Bertudung Kemas Tetapi Pakai Skirt Pendek.
Aduh rosakkan imej je, kenapalah dia nak pakai skirt macam tu ah? hihi


19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ishhhhhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Die slh pakai skirt kot...

'Positive thinking' :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
hi si bodoh, ade beza tau positive thinking dengan membiarkan maksiat, dalam keadaan ni, dia dah jadi membiarkan maksiat.. ye kau memang bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

I loike~!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

makcik giler nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

die pakai legging ikut warna kulit..kuikuikui

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop

Anonymous said... Best Blogger Tips

Melayu buat benda ni.melayu jugak yang komen benda ni.yang bodohnya,melayu la jugak.me'layu'kan bangsa sendiri.

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu bodoh..melayu bangsat....melayu tiada harga diri....melayu tiada maruah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:48... ko tngk nnti apa tuhan bagi balasan sama kao.. tngu saja... time ko kena tu nti ko ingt la blk apa yg dah ko ckp atau komen d sni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu ke pkai cam ni..biasa indon jek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANON 08.48 KO TNGGU JER LA.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni indon ni...saje nk wt org islam kt msia bgaduh

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

pelik fesyen awek ni... cam bod saja

Anonymous said... Best Blogger Tips

thailand ni.. org thai selalu mcm ni.. entah la.. aku pon pelik

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ni..kutuk2 pesal..tgk gmbr dpn dulu mana tau minat saleh ke..kadang minah saleh mang pakai mcm ni..jgn suma pkai tudung tu suma melayu..semua malaysia..amik gmbr depan bru tau malaysia ke indon ke..mynanmar ke..PATI ke..org sewel ke..korng kutuk2 pon xguna..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong 16:49, ntah2 mat saleh mane ntah, kan kdg2 dorang suke pakai skaf gak pstu pakai spek hitam.

tp kalo korang mengutuk disebabkan pikir gmbar ni gmbar prmpuan muslim, aku paham la gak sbb masih ada gak yg consider. tp takyah la kutuk2 sngt kt sini, bukannya die dengr pn. cukup la skadar doa2 kan dan juga mengingatkan org diskeliling tu supaya jaga aurat btul2..terutama anak pmpuan, bini adik bradik pmpuan tu yerrr. kalo ade mak, boleh juga nasihatkan gak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku xnampak pelik pun perempuan ni..yang aku pelik kenapa korang keCoh2 teruk?? Xder bezanya perempuan sewel ni dgn perempuan lain awek2 bini2 korang semua yg pakai tudung litup bagai taaapi nampak bentuk tubuh badan, benjolan tetek, etc etc.. Pelik hipokrit gila korang ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa la..kecoh tak kena gaya. menyorok belakang keyboard boleh la.. emosi lebih dari akal.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...