Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 2 December 2012

Cool : Bintang Harimau Malaya, Wan Zack Haikal Dan Kekasihnya Seorang Penyanyi (5 Gambar)

Bintang Harimau Malaya, Wan Zack Haikal Dan Kekasihnya.
Nama Wan Zack Haikal pemain jersi no.25 untuk Harimau Malaysa dalam AFF Suzuki Cup 2012 kini menjadi perbualan orang ramai terutamanya gadis-gadis bukan saja kerana kelintahannya dalam sukan bola sepak tetapi juga ketampannya. Wan Zack Haikal bukan lagi asing dengan sukan bola sepak kerana semasa dia bermain untuk Harimau Muda di Liga SIngapura, dia telah dinobatkan sebagai pemain muda terbaik. Pemain yang dilahirkan di Kuala Lumpur pada 28 Januari 1991 ini telah menunjukkan aksi yang sangat mantap untuk membantu negara kita membenam Laos 4-1 dan juga Garuda semalam dengan 2-0. Semoga dia dapat tunjukkan aksi yang sama semasa menentang Team Tom Yam Thailand minggu depan. Selain itu, Wan Zack Haikal juga dikaitkan dengan seorang gadis yang cun dan dikatakan adalah teman wanitanya. Mari lihat gambar mereka di bawah ini. Teman wanitanya dikhabarkan adalah seorang penyanyi dengan nama komersilnya adalah Zzati. 

29 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

ooooooo.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa lah awek/isteri player bola semua cun2 dan hot2

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

lawa giler nih,, aiyaa,, jeles! :P http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/mak-tanggang-pun-tak-bagi-peluang-kat.html

ben xii said... Best Blogger Tips

malu malu mahu ? romen ke pe

Anonymous said... Best Blogger Tips

berita cmni la lama2 tenggelamkan player2 mesia.. diorg dh main bgus mula la media keja buat gosip cilaka. nazmi & apex dh jd mangsa, ni tggu la wan zack pulakkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 00.24 aku sokong!! hl pribadi ni la yg akn wt dorang tenggelam nnt,media sibuk nk korek tu korek ni smpai fokus dorang tergganggu ngn berita yg keluar,,ape2 pn berbalik pada diri masing2,lau pandai mengurus emosi,insyaallah,semua akn ok

Anonymous said... Best Blogger Tips

hurm...aku rasa hasbullah awang ckp dia pemain kelahiran maran, pahang... ASG tulis kuala lumpur... mana satu betul ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbagai org pahang, koi berbangga ada 3 player asal pahang main dlm team kebangsaan ..
alex(lipis), farizal(jengka), wan zack(maran)

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuh...best kalau dapat nyonyot ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelahiran maran la wan zack ni,...tahniah rodong!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak berCouple gua no hal bro,tapi lu punyer perform out,gua tibai beb!!!!tingkatkan prestasi hindari kontroversi......

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingatkan shahir tadi, rupanya wan zack haikal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

media yg buat player kite jd hancur....focus pd game bkn personal dieorang...cth: apek...

Anonymous said... Best Blogger Tips

najib pm kesayangan rakyat malaysia pun org pahang.....bangga sial jadi org pahang......

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana mr. fapson? tolong kasi fap ini awek cun..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni bila nak kahwin jadi macam KFC la...wahahhaha sedia kan payung sebelum hujan...nanti kena boikot pulak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoii... xyah la nak pkir pasal pompuan dlu, buang mso jo, pompuan ni buat masaaloh jo

Anonymous said... Best Blogger Tips

lutut kendur je layan pmpuan2 ni. tumpukan kerjaya dulu woi! len ah aku playboy ampang

Anonymous said... Best Blogger Tips

butoh org pahang

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

lepas ni kalau performance down akan dikaitkan dgn kisah percintaan diorang... mcm apek... biasala bola sepak malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

player skg ta mcm dlu
player dlu yg hebat2 mmg low profile
player sekarang je yg kejar publisiti pdhal main ta lah setara mana.
klau pemain dlu lwn korg skg, habislah korg..
(mokhtar dahari is the best player ever in malaysia)

mr.fapson said... Best Blogger Tips

lawa....
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem gile

Neelofadiehardfan said... Best Blogger Tips

Player bola bukan stakat player d padang tetapi player segala-galanya.Puihhh!!Tapi ttap sokongHarimau Malaya.Auuumm!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak dia orang trgnu la bro..bgga aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

zack rmai gay yg suke gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cohtoh yang kejar publisiti ialah KFC & Aidil Mahkamah.....wahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

entah lah.. serius pada aku wan z ni xde la hensem mane pun.. awek dia pun biasa2 je. sebab celebrity punya pasal sume mende pon nak hot2 hensem2. x paham haku .

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh xglemer.xkenal aku pnyanyi ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...