Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 7 December 2012

Seram : Patung Twilight Menyeramkan Kini Mula Dijual Dengan Harga Tinggi (10 Gambar)

Patung Twilight Menyeramkan Kini Mula Dijual Dengan Harga Tinggi.
Kini peminat Twilight boleh membeli anak patung filem kegemaran mereka dengan harga RM 2000 setiap satu. 

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dulu aku pernah pergi ke negeri sabah....aku tengok bukan main cantik lagi dalam majalah.....so aku bawak la famili aku sekali......excited sangat masa dalam flight.....tapi sayang, indah khabar dari rupa....sampai di kk, semangat terus hilang......dengan sampah yang beterabur sana-sini......memang busuk dan memualkan....aku tak nampak pun macam dalam majalah......dah tu, orangnya pula memang x beradab.....kurang ajar......x tau nak bersopan santun.......orang sabah x pernah pergi sekolah ke?

lepas ni, sumpah aku x nak pergi sabah lagi....haram kaki aku jejakkan ke bumi sabah yang kotor dan busuk.....korang yg cadang nak pergi sabah, baik pergi tempat lain je.....buang duit je pergi sabah.....x ada faedahnya.......

anonymous said... Best Blogger Tips

Ada ke plak nk kasi bdk2 main? org dwasa pn x nk...

ginger said... Best Blogger Tips

bila ko pergi sana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oi anon, ko igt kl bersih sgt? Ko tau x berapa byk plipin n indo kt sbh? Ko lg bahlul... G tgk owg pilipin...lg satu.. Org g sbh, dowg xg bndar.. Lain lh klu bjimat..xmampu... Stau aku, org g sbh.. Ada 2 tmpt, kwsn gunung n kwsn pantai..ke hari tu ko stay kt kg.air? Dhla bdh... Bhlul lg..
I

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku tgk statistik pelajar cemerlang power2 from smnjg kat newspaper.. Tp syg skali.. Indah khabar dr rupa.. Byk jga yg bodoh2 mcm anon17:50..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian nya anon 1750 ni..x da life nak hina2 negeri org..STUPID..

Anonymous said... Best Blogger Tips

PLEASE.....tolong jangan pergi Sabah.....

-org sabah-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus sangat lah negeri engkau tu....sampai nk beri mandi org meninggal pun pilih bulu...kalau x sama team politik,tak nak tolong...perangai cmtu lah dicari2....bagus2...pegi mati politik korang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek aq org se menanjung ... sedap giler tp pepek hitam ... sad .

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmg konfem la ko p sabah tp duk kat kg. Air jer..hahhha..lain kali p la surf dulu kt internet...cek tmpat yg hang blh p kt sabah..Gni nk hrp mjlh je...sabah best ape...ak dok kt sabah dah 10 tahun ok jer pn..ko tu yg x reti nk cri pot yg best..ni x hrp area kk n pasar filipin jer...lain kali pegi upah tour guide llu xde bajet pn meh ak bwk hang round2 sabah...jgn dok nk hina otg sabah...sape ckp owg sbh ni kuang ajr?slama ak kt sabah x pnah pn ada bdk sabah hina ngri ak tau..bodoh tul anon 1 ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apehal korang gaduh2 ni..Harimau Malaya nak lawan Thailand la minggu ni..x kira orang sabah atau orang KL,mari sama2 kita sokong Pasukan Harimau Malaya..Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidupkan kembali semangat patriotik anda dengan menyokong sepenuh hati skuad Harimau Malaya menentang Thailand Ahad ini..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau kutuk sbh.. hehhhh ko punya duit tu bajet ciput Kali..... pasal tu mkn tepi parit jak.... mcmlah tmpat asl ko tu bersih... huh... jangan2 lagi sadis.... org malaya p sabah luki.... x duit...... mudahan ko mati kn kilat.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok ba kala kau,,,

Sabahan said... Best Blogger Tips

weh Anonymous@17:50 ni post kan pasal patung twilight tiba2 plak komen pasal keburukan negeri sabah ? ko ni pernah belajar tinggi2 ke ? ni mesti kes2 org jeles lg pasal negeri sabah. byk kali dah aku dgr org kutuk2 pasal sabah ni malas suda sy mo layan tapi kali ni terpaksa lah sy jelaskan lg dgn org2 mcm ni utk pertahankan maruah negeri sabah. ok pendek cerita, sabah ni mmg popular dgn pendatang tanpa izin ni jadi x heran la di bandar tu mmg byk orang pilak. byk kali suda aku dgr org pilak ni dpt ic free2 ja. ada org ckp diorg dpt ic free ni supaya diorg dpt pergi mengundi nant pilihan raya akan dtg. x tahu lah betul atau tidak. mainan politik. pernah jg kamu dengar kan psal projek RCI tu. kebanyakkan org2 pilak dtg kat sini utk cari kerja dan selebihnya dtg utk saja buat hal spt supaya diorg ni dianggap mcm taiko di sabah seperti cari gaduh, mencuri, merogol, mengugut, mengotorkan dan lain lain lah. tapi bandar2 kami x lah sekotor spt apa yg ko cakap tu. ko fikir ada ka org mau biarkan sampah sarap busuk berterabur sana sini?? ada tu mmg ada tempat2 yg kotor bukan semua negeri bersih. org sabah x beradab? weh org sabah ni mmg terkenal lah dgn sifat2 peramah diorg. kalo ko pergi kat kampung pedalaman, diorg semua peramah2 dan diorg lagi suka kalo ada tetamu dtg. kami di sini x main lah barang racist2 nieh. pernah 1 keluarga kwn2 sy berkumpul semua lain2 bangsa cina,india,dusun,kadazan dan melayu semua layan ketawa sama2. ko kena ingat juga lain orang lain adab. ko cakap lg org sabah ni tidak ke sekolah? negeri mana yg tiada sekolah? semua org sini pergi sekolah la. pernah sy nampak d newspaper budak2 sekolah di pedalaman sanggup ambil risiko utk guna jambatan yg usang tu utk ke sekolah sbb tiada jln lain sudah utk ke sekolah tu. haha oleh sebab ko dah bersumpah jgn ko berani lagi pijak kaki ko ke sabah ni ! cuma jgn ko nyesal nanti plak. mmg bajet ko x cukup kali utk pergi bercuti kat sabah ni tu la ko dpt pergi tempat2 yg kotor ja. kalo ko mau bercuti kat sabah ni sy buli tolong ba. byk lg tempat2 yg menarik kat sabah ni. pulau2 d sabah mmg cantik jernih2 lg airnya. sumandak2 sabah bukan main cun lg, putih lg, ala2 korea pun ada. sy tidak tau la apa motif ko ni tiba2 plak kutuk negeri sabah x pasal2. mungkin ko ni saja nak publisiti murahan kali. kalo ko nak publisiti murahan efektif, pergi post pasal ko kutuk negeri sabah ni kat facebook or di twitter. mmg ko popular tu nant. byk lg yg sy mo ckp pasal sabah ni tapi ni jelah sy dpt jelaskan dgn orang2 seperti ini. kalo kau mau tau lebih lanjut jumpa sy d sabah ba apa barang main2 di blogger org.
sekian..
assalamuala'ikum..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anonymous 17:50 kau memang bahalol!!! Sabah gini punya best ko cakap mcm itu pulak...mmg spesis katak di bawah tempurung punya orang!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:50 tu org paling miskin..tak sedar diri..dah la miskin ada hati nak datang sabah.,mesti pasal tambang murah..klu x.. x merase la ko anon bodoh tolol..mesti ko datang sabah pakai duit cukup2..tu yang stay pun tempat yang yang tu..(Kg Air)..kalau miskin sgt..tok sah la melancong bodoh oiii..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1st tu mental...kah..kah..kah.....bajet pergi sabah padahal tak pernah naik kapal terbang.. kah..kah..kah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

to anon 17:50,

klu ko kata ko haramkan kaki ko ke sabah,
KAMI TAK KISAH..sebab ada berjuta lagi pelancong yg BIJAK,baik dan pastinya mereka BUKAN RACIST mcm ko yang akan dtg ke negeri kami..sebab kami akan sambut mereka sbg tetamu yang dtg menikmati keindahan tempat kami..

klu ko kata rakyat kami tak beradap,
ternyata ko SILAP BESAR..klu lah kami ni tak beradap sesama kami..orang luar takkan cakap kaum2 di sabah boleh duduk semeja dari ditempat kerja hinggalah ke kedai kopi..bahkan ia bukan saja berlaku 30-40 tahun lalu tapi hingga kini.. sebab kami SABAHAN..kami respek antara satu sama lain..

TAK KISAHLAH..ko nak burukkan SABAH walau mcm mn sekalipun, HAKIKATNYA YANG PASTI hingga ke saat ini,walaupun kami berbeza kaum,berbeza agama, kami telah terdidik sejak kecil untuk hormatkan orang lain..hinggakan dikampung2,depan rumah org kristian,belakang cina,dikiri-kanan muslim.. TIADA MASALAH PUN..bila tiba musim perayaan,siap boleh bagi lagi juadah masing2 tanpa perlu ada perasaan PREJUDIS..di bandar,ada masjid untuk muslim dan diseberang jalan ada gereja besar untuk kristian..TIADA MASALAH PUN..pokok pangkalnya disini,kami masih hidup aman harmoni dan terang2 dakwaan ko tu cuma SAMPAH SEMATA-MATA..bertaubatlah ko anon 17:50,bersihkan hatimu dari sifat racist melampau dan dengki, kerana diakhirnya ko yang akan rugi..
mcm mn pun..peace no war..amennn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-sabah-

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku mau tingu la anon tu.. rasa mau kasi sja..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...