Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 6 December 2012

Kejam : [Video] Mati Dibelasah Orang Ramai Akibat Mencuri Motor Di Indonesia


Menurut description pada video kt Youtube, dua orang mangsa ni merupakan pencuri motosikal dan telah ditangkap oleh penduduk kampung. mereka dibelasah dengan kejam sehingga mati. Ish3... 


p/s : tak pasti betul ke tidak berita ni. mungkin diorang kene bunuh sebab benda lain. kalu ade info boleh lah bagi poencerahan kat ruangan komen. 

* UPDATED : Menurut sumber, mangsa dibunuh kerana mengamalkan ajaran sesat.  bukan kerana mencuri motor.

Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang!! curi motor je pun..

saidon farhan said... Best Blogger Tips

X silap aku video nie dlu pnah kuar kat kari ngeri...bukan sbb curi moto tp sbb dorg seks luar tabii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gkgk gfkfjtcdtrwzewqaREwaztrzswytcruk6ro7 ugkbuyg gvjytdetdxrsw oiybhiuytvuyte oiuyhiutfvue ih7ytgu76ryc oj9yhi67rc o8yi6rce oi7yg7u6c oi7tgu7ec oiyg7ec oiyg7u6rc

Anonymous said... Best Blogger Tips

PENDAPAT SAYA LGBT HARUSLAH DIMANSUHKAN TANPA KOMPROMI, BEGITU JUGA DENGAN KENAIKAN HARGA ROKOK DAN MINYAK YANG BEGITU MENJAHANAMKAN RAKYAT

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape kimak atas aku mrepek nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhaha macam haram j pendapat ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendapat apekah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mungkin dorang ingat pencuri motor tu org malaysia kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendapat aku plak aku x sependapat dgn pendapat anon 16:26..

Ziera Clara Basar said... Best Blogger Tips

hmmm mmg la die salah tapi kejamnye.... xsanggup nk tgk klu live ni

Ziera Clara Basar said... Best Blogger Tips

anak buah said : kenapa tak terus je masuk penjara,kan lebih sennang,xpayah nak kene pukul macamtu.xkan sampai camtu pun nak pukul..baru curi motor

Anonymous said... Best Blogger Tips

niy kes sebab ajaran sesat le tak silap ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ziera..... Jom main cucuk-cucuk bontot....
Nak tak? Best wooo.....
Mesti sampai tahap juling-juling mata you.....
Pelir aku dah keras nih tengok muka you.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ziera.. penah gentil kelentit tak ? meh nk jilat kelentit you

abujail said... Best Blogger Tips

ni bukan kes curi moto la der...yg dibunuh tu pengikut fahaman islam ahmadiyya yg difatwakan sesat oleh ulama islam sedunia...kejadian berlaku kat cikeusik,indonesia...seramai 1000 org serang masjid ahmadiyya dan akhirnya berlaku pembunuhan...islam ahmadiyya terdapat di seluruh dunia termasuk di malaysia!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yela bro,ni bkn curi motor le..ni isu ajaran sesat kt indonesia.klu yg post pn cb ler cr fakta yg tepat ckit,jgn men sembur je.yg xtau telan bulat2.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mak aih tak sanggup nak tengok, dah jadi mayat pun masih lagi orang pukul2

Al-Faqir Abu Widad said... Best Blogger Tips

http://www.youtube.com/watch?v=bfr5pyIIMBM

Al-Faqir Abu Widad said... Best Blogger Tips

Ajaran sesat qadiani...tapi tak patut hukuman dari org awam....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni pasal silisih pahaman agama la... Kt indon walaupun dia islam xpi pahaman dia lain dri kita...

AKU LELAKI said... Best Blogger Tips

bukan kes curi ni...de gak cte pasai depa ni dari aliran sesat ahmadiah yg mengaku mirza ghulam ahmad qadiyani nabi baru...atau ajaran ahmadiyah

AKU LELAKI said... Best Blogger Tips

tp x sepatutnye berlaku begini...sebab segala hukuman mesti dilaksanakan oleh pemerintah..kite xde hak utk melakukan pe2 tindakan...so kat malaysia jgn de yg memandai nak wat perkara cm ni even mereka itu dari aliran seat..serah pada pemerintah...dalam islam pun same ..suh serah pade pemerintah......PAHAM..

Anonymous said... Best Blogger Tips

penganas agama detected....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...