Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 6 December 2012

WTF : Banduan Tersangkut Semasa Melarikan Diri Kerana Terlalu Gemuk (4 Gambar)

 Tiga orang banduan di Brazil telah membuat satu lubang di dinding lokap mereka dan cuba untuk melarikan diri. Tetapi mereka #FAIL kerana banduan pertama yang cuba melarikan diri tersangkut dalam lubang tersebut kerana terlalu gemuk. Dia terpaksa minta tolong pengawai penjara untuk mengeluarkannya. 






7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first lagi,3 kali berturut2 btw bawah aku sumer bodo.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Steady kerajaan Selangor, esok kita sama-sama akan tutup kamera AES yang menzalimi rakyat.
Macam nilah kerajaan yang adil dan berani.
Hidup Khalid Mohd jiwa!

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg komen first dpt kepandaian mutlak ke?

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

haha cian sangkut...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ni obe tiru akustress ke akustress tiru obe? post byk sama je

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHAH...NAMPAK SGT WARDEN TUH BIOR JE DIER MEROYAN KAT LOBANG TUH.... HAHAHAHA...CIAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh jer

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...