Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 7 December 2012

OMG : [Video] Sila Jaga Anak Anda Ketika Di Eskalator


Kepada ibu bapa silalah jaga anak anda ketika berada di eskalator. Diharap insiden seperti dalam video kat bawah ni tidak terjadi kepada korang semua. Memang menyedihkan. Dapat imagine macam mana perasaan mak dia ketika itu.. 

video

p/s : Makcik kat bawah tu fobia.. tak sanggup dia nak tengok..apatah lagi nak tolong.. 



14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First dohh

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

ok.. ku tak nak tngk awal2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

emm cmne lh mak die bolh biar cm2 jee.. smpai terkejut wanita yg pregnant tuu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah..Selamatkanlah keluargaku dari apa jua musibah...amin

Mek Tin said... Best Blogger Tips

Seram kawe nengok nyee

Anonymous said... Best Blogger Tips

eskalator tu apa?

basyer said... Best Blogger Tips

escalator=tanggabergerak

teteLtOtis said... Best Blogger Tips

kiter kena cadangkan supaya getah yg digunakan sepagai arm rest kat escalator tu ditukar kepada material lain yg lebih selamat. sudah terbukti ianya mengundang bahaya kepada kanak2 kerana ianya melekat pada kulit.

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar ar..org yahudi..pduli apa aku

safi rain said... Best Blogger Tips

gileeeeee

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau org yahudi bagus..mati lagi ramai pun bagus..

jack ham said... Best Blogger Tips

pengaruh tv ni....ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn sume org yahudi jahat . klo btol kita ni islam , dh lupa ke kita diajar dan disuruh mengasihi sesama manusia ? xkira agama , bangsa dan apa juga perbezaan yang lahir sejak kita azali lagi . jangan cepat melatah kawan2 sekelian . yang terjadi tu kat bdk kecil , n bayangkan terjadi kat anak , adik kita ? mHy

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...