Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 December 2012

WTF : Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China (5 Gambar)

Pertandingan Masturbasi Diadakan Di China.
Seramai 10 orang lelaki telah menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh syarikat 'sex toy' di China pada 1 Disember 2012. Memang satu idea yang WTF.

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau aku orang yang paling berkuasa di dunia ni, China negara pertama aku lenyapkan dari peta dunia ni...

Mek Tin said... Best Blogger Tips

vongok tahap melampau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gile. Xde moral pny manusia

iNNrPeAcE said... Best Blogger Tips

Menggalakkan lagi seks bebas.. Bebal nyer china..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana sumber. nk tgk yg xsensored..ades

Anonymous said... Best Blogger Tips

hasilnya mkan babi byk2

siti fatima Arifin said... Best Blogger Tips

mcm2 china nie. bnyk sangat produk seks keluaran dr sana. aigooooo

mr.fapson said... Best Blogger Tips

aku nk join

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang
berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji
Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang
bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk
tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku
kelak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa maksud bisjut?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dekat sabah pun dulu ada jugak pertandingan macamni.....dianjurkan oleh pihak gereja tempatan........melanchap ramai2 dalam gereja....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 18:55 jangan cakap sembarangan tanpa bukti. kemukakan bukti baru buka mulut. kat internet berani la awak,kalau kat luar? jadi bapok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anak haram anon 1855 nie...mesti awk lahir setelah mak awk menerima derma sperma dripada puluhan laki...

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.dollars-paradise.net/r/s/G07W3 -click link here..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilaaaa....... anee baru gila!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang abadi..... ~ :3

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh siall...ahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18:55 buntut ko ka yg menaip tu? atau bulu kaki ko? macam xda otak ja!..suka hati ja cakap d sabah ada bt macam tu..ko fkr diri ko tu bagus sangat ka? yakin ka masuk syurga?..dari dulu smpi skrg xda pun berita mcm tu d sabah..pndai2 ja cakap macam tu..mungkin ko tu kan hari2 dlm blk sorang2 bt macam tu..hahahaha bikin malu ja..ckp ja la jeles tgk org sabah..harap2 la ko mati kana sambar kilat..tuhan paling xda suka org yg mcm ko tu,suka kasi gaduh bangsa dan agama..

Anonymous said... Best Blogger Tips

DEKAT K.L MELAMBAK CAMNI..KALO TAK CAYA TANYA ANON 18.55, KALO TAK PUN SILA PERGI KE KAUNTER SATU UNTUK PERTANYAAN..TEKAN "C".

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:28. kepala hotak mak bapak kau!!!!!!keturunan haramjadah la kau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

setuju anon 17:28, al juburi lg gentle.. x pkai topeng pon..kah3..

Qna Sachico said... Best Blogger Tips

gila~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...