Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 December 2012

Serius : Rupa Demi Moore Pada Usia 50 Tahun (8 Gambar)

Rupa Demi Moore Pada Usia 50 Tahun.
Ini gambar Demi Moore Di Chanel Beach Party. Cuba tengok Demi pada usia 50 tahun. Masih agak menawan kan?

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

paha dh geleber abis tu

Ziera Clara Basar said... Best Blogger Tips

hmmmmmmm no komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

hodoh giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like milf...nyam2

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like milf konon!!!nyam2 kepala otak kau cibai..gila sex!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahhahahaha aku suka anon 14:46

Anonymous said... Best Blogger Tips

stil can fap... fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalah minah salleh dan kaum lain ni ialah mereka terlalu menjaga luaran mereka, umur sampai 50 tapi masih kental. tetapi dalaman tidak terjaga. pecah macam tauhu. kaum yg jaga elok hanyalah melayu, indonesia dan seantara yakni mereka yg mengamalkan jamu. aku cerita daripada kawan2 aku yg kerja sebagai nurse dan bidan. maaf kalau ada kaum yg terasa.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati tiada memikat... gadis melayu cantik semulajadi... :')

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...