Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 4 December 2012

Serius : Cara Meniru Dalam Ujian Dengan Kalkulator Dan iPhone (7 Gambar)

Cara Meniru Dalam Ujian Dengan Kalkulator Dan iPhone.
Admin tak pasti ini akan berjaya ke tak tetapi kalo berani cuba la..supaya korang takkan rasa stress.








12 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

bagus

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dasyat. .

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

giler semangat nak dapt A+. HAHAHA!!! http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/family.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

-_-'

mr.fapson said... Best Blogger Tips

terbaek!!!!!tp dh terlambat sbb SPM dh nk abis

Anonymous said... Best Blogger Tips

orait final exam utk uitm ada sebulan saja lagi wahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha ini kelakar

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau exam teori nak bawak kalkulator jadahnye...haishh..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

aku nak beli kalkulator ni tapi nak letak hanset nokia 3310 dalamnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

rindu kat prince of noob.komen yang memberangsangkan..

ben xii said... Best Blogger Tips

kimak apa nya . takkan lah nak bukak cover yang dipotong tu kat dalam exam hall. terang terang kantoi

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain kali admin fikirkan lah keburukan artikal yg nak d post/share... bagus ke kalau ada budak2 sekolah terbaca artikal ne?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...