Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 7 December 2012

Artis : Gambar Afdlin Shauki Dan Rakan Artis Di Gaza (8 Gambar)

Afdlin Shauki telah memuat nak beberapa keping foto menerusi laman Facebook miliknya yang menunjukkan rombongan misi ke Gaza telah selamat memasuki negara tersebut beberapa hari lepas.

Menurut status yang dimuat naik oleh Afdlin, rombongannya ketika ini sedang menginap di hotel Utopia, Gaza dan kenderaan mereka telah dibenarkan memasuki pintu Rafah selama 30 minit.



p/s : Semoga mereka selamat di sana.. amin.. 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

afdlin best...

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

afdlin paling berpengaruh and nampak usaha dia! :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

tunjuk baik je....klau nak buat kebaikan x perlu tunjuk satu dunia....tapi melayu memang suka menunjuk2......

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat klip lucah 3gp pun nak sebar satu dunia....simpan diam2, sudahlah.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

at least dia dah buat baik.. dari dok diam keje nak complaint je baik x yah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

die nk tnjuk sebab nak bgtau kt orang keadaan kt sne anon 1714..bodo la ko,pi mati la

Anonymous said... Best Blogger Tips


Mana plak ustaz berdegar2 yg kata knp kerajaan x hantar jet bagai tp die sendiri pon kutuk jer pandai, x pegi pon, kata haram mkn mcd, tp kantoi berbohong lak tu...
Mana ostajah jadian yg berdegar2 nk pegi atas jemputan...tp x jd sb kerajaan x bg bawak senjata di mesia...katanya plak byk komitmen, jemputan ceramah bagai...
Mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik ar...dah rezeki dia nak g sana...dan dia ada duit nak g sana... itupon ada org nak dengki2 ke?? siapa kata buat baik takleh menunjuk kalau bleh jd contoh pd yg lain? ikut Hadist mana??

Anonymous said... Best Blogger Tips

artist sorg lg yang muka mcm mat salleh 2 nama apa ek?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sekurang2nye die de usaha....dr org yg mcm kite x abis2 nk mengutuk,maki caci org....dorg ade,kite ade?xde kn....so, diam sudah....selamat beramal

-ira-

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik gambar yg dorg edit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pendek cite ape je orang buat xkire ape bangse,mesti ade orang provoke..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...