Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 3 December 2012

Serius : [Video] Musang Curi iPhone Dan Hantar SMS di Norway

Musang Curi iPhone Dan Hantar SMS di Norway .
Di Norway, dua orang pemuda telah menggunakan satu app yang mengeluarkan suara arnab untuk menarik perhatian musang agar mereka boleh mengambil gambar si musang tu. Mereka berjaya menipu si musang tetapi iphone tersebut telah diambil musang itu dan menggunakannya untuk menghantar SMS. Iphone tersebut dijumpai beberapa minit kemudian. Di bawah adalah SMS yang dihantar oleh musang tu.  




7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

YOLO

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana video die sakai???? meh aku nak sound sket, klau xda video, xyah tulis video kat tajuk....paham????!

Anonymous said... Best Blogger Tips

zzz....
Anonymous 17.29 noob....

Iman Fikri said... Best Blogger Tips

video ad la,, cme scroll page ni ke kanan skit,,bru la ad,,apesal yang jdi lebar sngat video ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha comel derr

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

apa benda video ni kena scroll ke kanan ni hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bunyi arnab ke tuh?len mcm je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...