Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 March 2012

WTF : [Video] Bapa Paling Ekstrem Tapi Bodoh Di Dunia

Bapa Paling Bodoh Di Dunia
Kenapa? Seorang bapa yang bodoh telah membawak anaknya untuk bermain skateboard. Memang ekstrem dan sangat tak sesuai dibuat bersama anak. Kalau salah landing, memang habislah anak dia ni. 




9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

stupid parent!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdoh thap babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh giler..kuat kepala terhentak tu

In My Heart said... Best Blogger Tips

bongok nk mampus!! geram je aku tgok,...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmang bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

buduh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

otak die!!! haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mau kena tampar bapa dia ni

puteribonda said... Best Blogger Tips

Kot ye nak ajar anak die lasak pun, pakaikan lah safety helmet dulu, mmg la anak jd tahan lasak, tp takut ade gegaran dlm otak budak tu kang. Niat baek, care salah : FAIL!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...