Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 23 March 2012

Cool : "Sajjadah 1426", Sejadah Elektronik Pertama Di Dunia (3 Gambar)


Dikenali dengan nama Sajjadah 1426, produk inovatif ini dikatakan dapat menyediakan platform yang bersih dan membangkitkan atmosfera iaitu suasana atau nilai-nilai corak yang lebih menjurus kepada keindahan atau kecantikan semasa sedang bersolat. Terdapat beberapa alternatif teknologi pada sejadah ini iaitu mini LEDs, fibre optics, EL wire embroidery dan EL panel.



Sumber : Here


22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...yeah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala...cis!

Anonymous said... Best Blogger Tips

shut up and take my money

V For VenDetta said... Best Blogger Tips

wow lawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu yg bleh tentukan arah kiblat skali kan best...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Camne nak kyushuk nih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kpd anon 1328,sejadah ni boleh tentukan arah kiblat jugaklah bila,bila sejadah ni dibentangkan salah kiblat lampunya takkan menyala tetapi ia akan semakin terang apabla kiblat semakin dekat

-billy fecren-

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk makmum takde ke?

ben xii said... Best Blogger Tips

sorang satu la

Calence said... Best Blogger Tips

x silau ke mate time sujud tu?

lockhart said... Best Blogger Tips

boleh menjurus kepada riak nanti..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x kushyuk la smyg gini

karen said... Best Blogger Tips

a;ah tak khusyuk sbb terlalu asyik dengan sejadah tu , smpai niat tu jdi lain boleh jatuh syirik .. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

karen: ape plak syirik.. kalau terlalu asyik takut terpesong plak nanty then tak khusyuk.. syirik tu maksud dia kau menyekutukan Allah..okayy??? peacee yawww

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhh.. giler hebak org atas aku nihh.. yayaww.... ko semayang x.. jgn ckp jew.. okayy???

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh anon,, kalau nampak orang buat silap,, apa salahnya kau tegur. bukannya dia maki balik ke cakap benda tak elok ke.. aptb.. relakss aa weyy..

Anonymous said... Best Blogger Tips

setuju..tak kusyuk.. tapi utk kreativity ok la.. usage? nil..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit mate la...

Insan kerdil mahu bersuara said... Best Blogger Tips

tak payah sejadah sebegini....dengan ilmu islam yang ada kita boleh sembahyang

Camer said... Best Blogger Tips

kalo ad peluang, guna je... mula2 mmg rse susah nk kusyuk... tp bila dh biasa pki, dh xde pe dh

Anonymous said... Best Blogger Tips

whatever..

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu semua niat . korang kalau pasal agama pandai bersuara tu larang ni haram apa lah , tp jalan kan nye idok pon

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...