Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 24 March 2012

Cute : Suzy Bersama Ulat Gergasi Peliharaannya (8 Gambar)

Sape Suzy ni? Ntahla..aku pun tak tau. Jumpa cerita pasal dia n ulat kesayangan dia ni dekat forum CariGold. So, aku share la. Comel gak ulat dia ni..


p/s : Femes ko Suzy dpt masuk blog ASG.. haha.. 

Sumber : Here






27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

NI KALO BG UTK SUGAR GLIDER AK BUAT SUPPER MMG BEST NI...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau blander ulat ni pastu minum pon mmg sedap.. suzy penah rase... die kate leh kuatkan nafsu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini bagi sama Bear Gryll nie... licin!

Misz Obsessed said... Best Blogger Tips

ee gelinyeee

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeiii,,, geli.. xde bnda len ker nk bela.. kucing ker eeiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

suzy bg mkn neslo ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

erkk

ben xii said... Best Blogger Tips

bagi gemuk ulat buat apa . nak kata comel pun tak

Anonymous said... Best Blogger Tips

niey klu sugar glider aq tgk pown lari lintang pukang....beso sgt kowt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Awwww So cuddly! weeeekk!

Shya Kitteh said... Best Blogger Tips

Eeee ><

Alex Irfani said... Best Blogger Tips

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku bela ular sawa batik...lagi kiut:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengotor tul la,eee

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

comei

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu ulat pokok yg dekat klapa sawit laa kat tempt aku banyak je ulat camtu , mmg ler besar2 tpi die tak mengigit pon .. btw klu nk bela tu beri aku mmg pelik laa ... hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

NGERI LA....---KAKCIK

Farid Rahmin said... Best Blogger Tips

xde keje lain ke nak . .SOocialll . .. huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu namanya ULAT GENDON

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

meremang bulu roma
geli siot

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala..ulat 2 banyak kat tmpt aku..korek je pokok2 sawit yg dah mati..kompom ade

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa ni, ulat sagu ka?? ble makan ka tu ulat?? x comel pn.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie kumbang tanduk la~~
g tgk kat blog baik punyer!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cute nyer ulat

puteribonda said... Best Blogger Tips

Ok sy geli~

Anonymous said... Best Blogger Tips

YEARK!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingatkan Suzy Miss A...rupanya suzy hantu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...