Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 18 March 2012

Cool : Gardens of Marqueyssac, Taman Paling Cantik Dan Menarik Dunia (10 Gambar)

Terletak di Vezac, Dordogne sekitar Perancis, taman ini telah dinobatkan sebagai taman paling menakjubkan di dunia dari segi permandangan. Taman ini mempunyai keluasan sehingga 22 hektar dan terdapat 150,000 pohon yang perlu diuruskan di sini. Cuba tengok macam mana semua pohon di sini diuruskan. 

 via : flickr

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleeehhh...negara kita pun leh wt...cume,mls jeee...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb malas tu la negara kita x pernah ade,,,kalau rajin,,,bom atom pon negara kita da wat~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ckp pon x guna... TIN KOSONG...dah x der...buat la cara x de... knnnnnnnnnnnnn

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm dlm citer Alice in Wonderland

ben xii said... Best Blogger Tips

macam dalam mimpi aku la

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejuk mata memandang -.-

Dapatkan koleksi wallpaper artis Indonesia, Willy Nikita yang seksi DISINI

Miss A said... Best Blogger Tips

x cantik pn aku tgk. ke mata aku ada something wrong? tp siyes, biasa je pn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Miss A awok lagi cantik..~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik jer aku tgk.

Anonymous said... Best Blogger Tips

PUTRAJAYA pong xmapu g..hik3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terbaik la.... MALAYSIA blum ada Tukang Landskap bertaraf sedemikian, harapkan pekerja asing jee.. mcm mana nak lawo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kadang2 nampak mcm lumut hidup kat atas batu kan...cam bantal pun ade

-billy fecren-

saya ain said... Best Blogger Tips

bestnyeeeee,,,nak ajak hubby pg sane laaaa...hehehe,,,cantikkk!!!ase cam nak baring atas daun tu..hohohho

Miss Cruelzz said... Best Blogger Tips

sokong anon 21:47

alieavea said... Best Blogger Tips

ok quite nice lor

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam2 la post korang nie... dh tau xdpt buat malas ...diam ja la bodoh! ! ! yg penting cantik! shit sapa yg membantah!! pandai cakap jk..cuba surh buat...10 xthun blm tentu g pandai buat cm nie..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...