Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 March 2012

WTF : Wanita Ini Minum Dan Mandi Dengan Air Kencing Sendiri (5 Gambar)


WTF?? Memang betul ni.. Carrie, 53 tahun merupakan seorang penghidap kanser. Semenjak mengetahui dirinya menghidap kanser, beliau sering melakukan perkara pelik. Yang paling menjijikkan ialah beliau suka minum air kencing sendiri serta mandi menggunakan kencingnya itu. Wanita ini telah mengamalkan minum air kencing sejak 4 tahun lalu dan meminum 5 gelas air kencing sehari!!





Selain itu, beliau juga menggunakan air kencing untuk memberus gigi dan mencuci mata!! Yucks!!

p/s : Aku rasa dia ni boleh ganti Bear Grylls. Tuka tajuk jadi Woman VS Wild. Bear Grylls pun dah kene pecat. Sesuai sangat.. Hahaha

Sumber : Here


17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wekk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeuikk . pengotor .

Cik Pendiam said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
ben xii said... Best Blogger Tips

ni baru sensasi !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

euwww...menjijikkan. apasal bear grylls kene pecat??

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu xde duit nk byar air, bgtau..jgn smpai jd bangang mcm tu..haish

Demm..xde rase malu langsung!!

1. Dapatkan koleksi gambar wallpaper artis Indonesia, Willy Nikita DISINI
2. Muat turun Adobe Photoshop CS5 [Portable] DISINI

are din said... Best Blogger Tips

eeehhhhkkkkk!!!

F.A.Jefferson said... Best Blogger Tips

nak muntah :|

Anonymous said... Best Blogger Tips

CIABAI LAHH!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukn kah air kencing tu mempunyai khasiat kan ..... if i nt mistaken.. correct me if i'm wrong ...

Syahrulzaman Ahmad said... Best Blogger Tips

punggahhhh!

WanTeD said... Best Blogger Tips

errr.. gelinya au

saya ain said... Best Blogger Tips

xda khasiat pn dalam air kncing..air kncing tu mngandungi sisa toksik yg badan kite buang sbb da tanak gune,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy knal someone yg buat benda yg sama. dia ckp penyakit dia sembuh sebab minum tu. kebenaran x tahu la pulak. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

time bace pun nak tmutah...nie ken pula tengok pic nyer skali...yukkkkssss....

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

Nak temuntah aku depan desktop, leh join JackAss!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bweeeekkk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...