Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 7 April 2013

WTF : Dewi Persik Mengaku Selalu Onani Ketika Kesunyian (3 Gambar)


Berbeza dengan wanita-wanita lain, Dewi Perssik sudah terbiasa menonton filem porno atau filem lucah. Beliau juga berkata, adalah biasa manusia memiliki nafsu. Dek kerana itu, keperluan seks harus dipenuhi.

Namun begitu, oleh kerana beliau tidak mempunyai pasangan untuk tujuan itu, maka beliau memilih untuk beronani.

"Saya suka menonton filem porno, dan saya suka 'main' sendiri. Itu satu keperluan, saya tidak berbohong, saya akan terus beronani dan adakalanya saya merakamkan ia melalui web cam. Buka yang couple ya, single sahaja," kata Depe seperti mana yang dilaporkan Tabloid Bintang.

Jika perasaan ghairah itu datang, aksi nakalnya akan lebih hebat. Dengan diiringi muzik, dia akan membuka bajunya satu persatu sambil bergelek.

Bagi keperluan seks, Depe mengakui keinginannya amat kuat. Dia juga mengaku setiap satu kali 'main', boleh bertahan hingga tiga jam, non-stop!



p/s : Ini bangang..publisiti wanita murahan.. nak onani pun, senyap2 sudah la..

Sumber : Here

44 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

~_~ ...aper nak jadi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bongok same mcm julia perez

Anonymous said... Best Blogger Tips

link webcam please...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

perhh....terbaik....stim aku dibuatnya....aku boleh bayangkan dia buka baju satu persatu sambil diiringi lagu 'putih putih melati'.....btw, mohon dibagiin link webcamnyah.....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

lulu chan pun suke onani ye??

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

PON, ko jgn onani sambil ingatkn DEPE pulak. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

gi geng2 Anwar jolok jubur la ni. bodo dan bangang. pemimpin gay pon masih disanjung lg. lagi bodo org Melayu sendri sokong pemimpin gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

lulu xdala smpai tiap2 hr onani. kdg2 je. time mber2 ajak tgk porno, time tu jelah lulu onani. -LULU-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:21

ko masih pecaye kat umno ..?ko meme x taw pepe
umno kuasa besar mesti la die boleh buat ape sje .parti die berkempen pakai media boleh la ..die je boleh pakai media ,parti lain x boleh ..x telus lah..bachul !! BN dah x ramai la .media je banyak membantu. selame 4 tahun macam2 kes .bile hampir PRU13 je baru la nak tawan hati rakyat balik.
kte dah taw macamane NAJIB memerintah .tp kite x tahu macamane plak PR @ PAS memerintah ,,,adakah lebih baik? @ sebaliknya ..kalu anda jenis ingin taw ,ini kalilah !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lulu org yg baik...x mcm korg sume..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korg dh besar panjang..dh ada internet..survey laa pasal umno.ape dia dh buat pada negara..bukak minda korg tu..

INI KALI LAH!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong pakatan rakyat!!
Ini kalilah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku melayu and aku sokong DAP!!! hidup lim guan eng!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh!!1 atuuupun dbagitau kah???? sial lah!!
ini semuaaa poyooooooooooooooooooooooo~

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sudi mainkan utk mu dewi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kalila!! mesti kalah lg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong pr

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng kita....

jebat said... Best Blogger Tips

anom 20.21 ang ni mak bapak x ajar dosa pahala ker? tu ler pi sekolah main2 dh besar bonggok rupe lembu..ang @ sape2 nampak ker DSAI tu meliwat? kalu xda sape yg nampak 2 saksi baik mu diam jer..wat dosa besar tuduh org2 berzina ni..tp yg nyata BN dh lama memerintah rakyat idup susah..ala takat BRIM tuper la sgt pon..mereka dh kebas hasil rakyat berapa banyak? tgok per jd kat SARAWAK skrg ni..ketua menteri nye makan hasil rakyat trilion bkn lg juta pon..rakyat susah dia senang lenang berapa generasi mkn x abis..

kepala_bapak_kau_berjambul said... Best Blogger Tips

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

22:22 BN dah x ramai..? hang dok bwh tempurung mana? dok bwh kupiah pok nik ka..? ptt la hang x nmpk dsai main ngan china doll.. sudah la, hang bdk berhingus lg.. jgn dok tnjuk pndi.. klau bran, hang pi jmpa nuar berahi 1 by 1.. cnfrm jubo hang melecet..wakakakaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

jebat..hang dah tgk blom video dsai main ngan chinadoll n anak ikan dia..? klau blm jgn dok bg komen merapu cam 2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sptutnye post nie dpnuhi ngn ayat2 blue la wei..pi post lain lahh..komen sni sume pasal blue woii..si dewi nie aq rase mzty squirt bnyk air kluar kot..xpe abg boleh jadi partner..abg gentel2 pntat syg pztuh jilat tepi2 pantat ngn biji skali..mzty masam tpi xpe..abg pun sangap jugak..paztu syg pncut k kt muke abg...perghhh..nikmat..alang2 kencing n berak dpn abg..t abg bsuhkn..paztuh biar konek abg nie gentel kt pepek dewi k...ohh nikmatnyee kalu dpt main ngn die nie..pztuh masukkn konek abg nie kt mulut syg..biar syg lemas smpai kuar air liur..xpe..t abg sedut..paztuh abg kolom lidah syg...perghhh..luluchan... gambar bogel pliss

mr.fapson said... Best Blogger Tips

yaaaaaa that my girl...
jom beronani sama2.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau sokong melayu sokong dap..besok kau mampos kau panggil guan eng anjing kambus kau...dasar anak haram,anak luar nikah..mak kau punya puki hanyir semasa mengandungkan kau...fuck you..dapat kau aku sebat kau betul betul sial..berani mai kita jumpa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang pakatn pemikiran kolot..shitt,ada lagi spesis mcm ni tahun 2013

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jebat bodoh,ko igt trilion tu skit?bodoh bin bahlul..
kalo trilion dia seludup wang haram.. bank switz, singapore bule simpan sampai brapa juta je bangang..
jgn la memandai2 kata sampai trilion2, ko igt ni indonesia ke apa trilion2 rupiah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macai2 umngok yang bodoh bengap nk mampos...kaki makan taik dari tv3 tv1 ngan utusex..bongok...bumi kita duduk ni milik Allah..kita ni sume khalifah yg Allah lantik utk tadbir alam..kau kene ingat puak2 umngok tu senang lenang sbb ko bodo xnk jaga amanah yg Allah dh bagi kat ko..dorg sume senang lenang..ape yg ko dpt..patutnya ko kene bagi org yg betul2 boleh urus alam ni pada org yg mengangkat ISLAM..Buka Mata Buka Minda..jangan jadi macai selama2nya!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16:16
hang awat pukimak? melayu bodo macam hg ni patut berambuih buang p kat indonesia.. lancau btoi .. bodo cam lembu .. elok la menteri ang pun lembu cam ang ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 20:21. bodoh n bangang juga ko tu. sampai skg ko ingat anwar tu peliwat ke ape gay ke. tu semua penipuan media semata2 menjatuhkan anwar. Mahathir tu sendiri mengaku Anwar xbuat pe2,sekati je sumbat dlm penjara. yang video seks anwar lagi menipu. dorang guna pakar elite utk edit muka sama. ni semua Be End punye kje. Masih lagi pilih pemimpin yg makan duit rakyat.bodohnya korg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dewii.... nak mainn jugakk.....
ada facebook takkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:30.
aku rasa kau budak lagi. sebab hujah kay dangkal sangat.
bab mahathir tu, nampak sangat ko tak boleh baca sindiran mahathir. org2 lama tau cara dia bercakap. yg kau ni plak. half bake. takleh tafsir.

video seks guna pakar elite? ayat konon power la tu? pakar elite la yg sahkan video tu tulin 99.9%. ke ada lagi pakar yg lebih elite? gi cari kejap..

DSAI said... Best Blogger Tips

Bising2 ni nk rasa konek bengkok I ke?

jack ham said... Best Blogger Tips

hand job???ahahaah wtf

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 19.16 bapak kau diliwat dsai,pasai tu dapat kau perangai anak haram jadah,pukimak lu haram jadah pengkhianat bangsa,keturunan sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

keturunan main belakang hahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah...xde kasi no.fon ngn alamat ker??len kali klu aq ker indon bley kite temuin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setiap komen yg korang cakap tu, dikira dan di akhirat esok akan dikemukakan di hari Pengadilan nanti. So, jangan fikir lepaskan komen disini, lepas macam tu je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen aku yg ni je..
"arhhhhhh arhhhhhhhhh arhhhhhhhhhhhhhhhhh"

Anonymous said... Best Blogger Tips

perhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! trbaiklah i like it..

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen xde kne mengene ngan gambo..nk politik tempat len la wei..wat taik plak..semak laaaaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

penyokong pembangkang yg sme bongok cm pemimpinnyer....haahaha........asyik2 nk tegakkn benang yg basah.sdah2 la wei...dh terang lg bersuluh....tengok je pe dh jd dgn negeri2 bawah jajahan pembangkang...huru-hara je aq tngok...bongok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Walaoweh!!!!
Fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
Fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
Fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap Fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fapFap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...