Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 March 2012

Serius : Piza Hangus, Inilah Sebab Kenapa Lelaki Tak Patut Masak (4 Gambar)

Piza Hangus, Ini Sebab Dia Kenapa Lelaki Tak Patut Masak
Sekumpulan lelaki ini minum bir dan mabuk. Mereka terlupa dengan piza yang mereka masak dalam oven dan cuba tengok apa yang berlaku selepas 9 jam.
p/s: "don't drink and drive / don't drink and cook"



10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st bro..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st huhuhhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha.. itam legam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak lalu nak mkn... tahniahla dpt 1st... tapi dapat hadiah ke?

[k]o{q}i[n] said... Best Blogger Tips

hahahaha...tp jgn lupa, top chef di dunia sume lelaki k...

ben xii said... Best Blogger Tips

crispy crunchy wow !

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah, piza hangus sbb dorang tu mabuk. kalo pmpuan yg masak tp mabuk gk pn, same jer.
so jgn nak buat conclusion laki tak patut masak. biarla tak cantik pn masakan tu asal boleh dimakan dan masak hidup sndiri. Hah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

1 pizza xtra burn plz...

Anonymous said... Best Blogger Tips

psl tu la ada kempen kat oversea don't drink and cook sbb bnyk kes kebakaran punca cmni la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade aku kesah hangus ke hape ke

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...