Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 24 March 2012

Berita : Kakitangan Perubatan Lakukan Seks Oral Terhadap Pesakit


PAKA – Seorang kakitangan perubatan di salah sebuah klinik dekat sini, dipercayai melakukan seks oral terhadap pesakitnya.

Kejadian berkenaan dikatakan berlaku beberapa hari lalu di dalam bilik rawatan di klinik terbabit, ketika pesakitnya yang merupakan seorang pelajar lelaki di salah sebuah sekolah menengah berdekatan, datang untuk mendapatkan rawatan setelah mengadu sakit pada bahagian dada.

Sebaik tiba gilirannya, mangsa dipanggil ke dalam bilik rawatan dan kakitangan perubatan itu melakukan pemeriksaan pada bahagian dada, sebelum mengeluarkan resit agar mangsa mendapatkan ubat.

Bagaimanapun, pelajar tingkatan empat itu diarahkan masuk semula ke dalam bilik rawatan, sebelum diarah menyelak baju untuk melakukan pemeriksaan semula.

Mangsa turut diarahkan menanggalkan seluar, sebelum kakitangan perubatan berusia 20-an itu memegang kemaluan pelajar lelaki itu, dan melakukan seks oral selama beberapa minit.

Selepas itu, pesakit berkenaan yang berasal dari sebuah taman dekat sini diarahkan memakai semula seluarnya dan meninggalkan bilik rawatan itu.

Mangsa kemudiannya membuat laporan polis di Balai Polis Paka mengenai kejadian itu. Ketua Polis Daerah, Superintendan Dahlan Mohd Noor mengesahkan menerima laporan dan suspek telah ditahan untuk disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan. – SINAR HARIAN

 p/s : sangap kot..

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg bt ni laki ke pompuan?kalo pompuan syokk aaa bdk tu..kalo laki..alamak aiii...terjun sg paka la oiiii...adoiii malam

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo ppuan takkan la dia g wat laporan polis... ;)

ben xii said... Best Blogger Tips

staff GAY !!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kompen staff laki tu... Klau pompuan bdk tu buat line clear je kott

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bahaya skrng nie..ramai betul yg dh jd GAY...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi knpe budak tu mcm mamai je n biarkan kakitangan tu buat seks oral kat die melainkn die suke ..

kesimpulan yg aku fikirkn sekarang : klu perempuan yg buat mungkin boleh diterima yela sebb pelajar tu lgsung tak halang btw selamba jer biar org isap die punye tutt tu . n tu bermakna nafsunya die normal .

kesimpulan kedua : klu tu lelaki , sahlah budak tu pun gay gak ! biarkan die die dinodai oleh seorg lelaki yg sama jenis dengan die !!!

adam narzuan said... Best Blogger Tips

memang sengallll

Anonymous said... Best Blogger Tips

sengal

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcam pelik je.. budak tu xkan la duk diam je msa ngah kne wat tuh, xkan xmelwan buduh sngat, melainkan budak tuh pun suke gak.. heh..cnfrm pas nie saman n nmpak sngat nak duit ngan cara mudah budak tuh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bdk laki skrg hot2 ok. Bdn brketul, muka licin mcm korean. Sape x geram?

karen said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni gay !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape wt keje bongok gni ni,malu sep2 paka di perantauan ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@karen ko pon gay!! bajet hot..daafug!!
#btw ak bukan org atas ko

In My Heart said... Best Blogger Tips

ntah ape2 laa org zaman skang ni....pelik2 sungguh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohoho,tumpang lalu ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Confirmlah pompuan punya keje, aku sendiri lelaki bagi sejuta pun takkan sanggup buat!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...