Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 22 March 2012

WTF : Mahasiswi Dikecam Kerana Fesyen Kurang Sesuai Di Universiti Sekitar Singapura (9 Gambar)

Mahasiswi Dikecam Kerana Fesyen Kurang Sesuai Di Universiti Sekitar Singapura
Memang patut mereka ini ditegur kerana anda patut tengok sendiri pemakaian mereka. Bukan nak pergi ke kuliah tetapi kelihatan nak pergi ke tempat lain. 


via : stomp.com.sg

20 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang patut pun diorang dikecam. Ade ke pakai macam pelacur nak pergi kuliah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhhh....snng ckit nk men..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

bodo la korang..lepas kuliah senang nak po clubbing..tak yah nak tukar baju...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tahniah krn kau jd penkomen yg pertama..n ko akan dpt hadiah utk piala tahi emas..skrg ni ko dpt keistimewaan utk menghidu bontot aku.!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

I have nothing against this.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok je..jngan pndai2 nak tiru sudah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jahanam klau ada kt malaysia ni

ben xii said... Best Blogger Tips

alang pegi kuliah , balik melacur skali

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ben xii muka ko la yg melangganyer

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarlah diorang...yg korang menyibuk pahal? apa jakkkklah...jaga je adik pompuan korang betul2x...patut bangsa susah nak maju...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kolej@ U diorang lg tak bising...yang korang pulak yang rajin sgt jaga tepi kain org apasal? boleh blahhhhh la lu

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar la..dh kapir

Anonymous said... Best Blogger Tips

no komen sbb benda ni berlaku kat singapore. bia la dorg nk pakai apa pn. yg penting benda ni x berlaku kat m'sia.

In My Heart said... Best Blogger Tips

dh name pon singaporian...so mcm tu fesyen nye...huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

taylors university lakeside campus kat PJ tu bersepah macam ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau lah kat poli pki cmni...huhu..kn syempoii

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak kisah ler, jgn jer ader muslimah yg terikut2 skali...bukan je yg muslimah, yglain2 baik jgn ikut jugak. berfesyen boleh, but don't be a tramp yer...

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

cam placur

Anonymous said... Best Blogger Tips

setakat 4 gambar paling atas tu, even student chinese kat m'sia pki mcm tu.. lg2 ipts. yg pelik malay pon ade.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...