Kongsikan Entri Kami

Sunday, 18 March 2012

OMG : Payudara Artis Realiti Meletup Ketika Bergusti


STOCKHOLM – Seorang peserta siri realiti televisyen Sweden terpaksa dikejarkan ke hospital apabila implan dalam buah dadanya meletup gara-gara aksinya bergusti dalam lumpur, lapor media semalam.

Lina Hellqvist (gambar) menyertai siri Djungelns Drottning (Ratu Hutan) yang mengisahkan kehidupan sekumpulan 10 peserta hidup dalam hutan tanpa bantuan sebarang teknologi.

Ketika kejadian, Lina, 24, sedang bergusti dengan beberapa peserta lain apabila dia berasa satu daripada buah dadanya berbunyi.

Sumber berkata, bimbang dengan keadaan itu, kakitangan produksi Djungelns Drottning menggunakan helikopter untuk memindahkan Lina ke hospital. Menurut Lina, dia tidak menyangka sama sekali implan pada buah dadanya boleh meletup tiba-tiba.
   
“Apabila ia meletup, peserta lain benar-benar bimbang dan saya pula berasa sangat tidak selesa,” katanya.

Masih mendapatkan rawatan, Lina berkata, dia masih berasa ada yang tidak kena pada buah dadanya.

Lina – turut menganggap dirinya seorang bloger – kini menunggu masa sesuai untuk menjalani pembedahan bagi membetulkan semula implan berkenaan.

Djungelns Drottning adalah siri realiti yang mencabar kemampuan wanita hidup dalam serba kekurangan. Antara tugasan mereka dalam hutan ialah menghidupkan api menggunakan perapi rambut. 

Walaupun sesetengah media melaporkan insiden itu berlaku dalam hutan di Malaysia, media lain mendakwa, penggambaran dibuat di Thailand.

Ogos tahun lalu, seorang wanita Britain mengalami nasib sama apabila implan buah dadanya meletup terkena tembakan peluru paintball. – Mirror

p/s : Yang palsu memang tak tahan lama.. Hampeh..

Sumber : Here

8 comments:

ben xii said... Best Blogger Tips

pergh gila

Anonymous said... Best Blogger Tips

we need uncensored pic!

Unknown said... Best Blogger Tips

eeee,,,yek,,

Anaisna said... Best Blogger Tips

alahai mnusia ...kang dah meletup....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cm ne la rupenye...admin ade pic??

Anonymous said... Best Blogger Tips

meletop ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ingat kan meletop sampai nampak daging isi dia

-billy fecren

saya ain said... Best Blogger Tips

tingin nk tgok cmne bnda tu mletup...tp,,,implant bleh mletup ea???asenya dy pecah or patah je kot..mletup,,,urmmmm,,kureng ssuai...

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...