Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 18 March 2012

Info : Apabila Senjata Dimusnahkan Di Mexico (11 Gambar)

Pihak berkuasa Mexico memusnahkan 3,091 senapang, 3,697 pistol,21 bom tangan dan 456,308 peluru dari perlbagai saiz yang dirampas dari kumpulan pengedar dadah. No More Weapons!















p/s : Stylo beb ak-47 dekat gambar second last tu..

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

rugi2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st wow custom made

Anonymous said... Best Blogger Tips

rakyat syiria perlukan senjata.... dia pi hancurkan senjata.... membazir jewww...bangang puye org mexico..... bagilah senjata tu kat rakyat syiria

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous kahkahkah komen ko ni mcm orang bangang la beb..gelak2 aku bace komen ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik bg ak jer senjata tuh..boley aku tembak org curi line stremix umah aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

punya la bangan kasi hanjur ak drago ngan ak gold tu bodo gila mexico kuat tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

that gun supposed be shipped to palestine or syria against the israel and bassar (syiah)..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...