Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 March 2012

Berita : Lelaki Ditahan Kerana Potong & Telan Puting Payudara Isteri


SEOUL – Seorang lelaki ditahan kerana bertindak memotong dan menelan puting payu dara isterinya selepas wanita berkenaan menuntut cerai, kata polis semalam.

Akhbar Korean Times melaporkan warga Korea berketurunan Cina itu menelan sebahagian puting payu dara sebelah kiri isterinya selepas memotongnya menggunakan pisau ketika bergelut dengannya di rumah mereka di Andong, wilayah Gyeongsang utara.

Menurut polis Andong, lelaki berusia 48 tahun itu berada dalam keadaan mabuk ketika bergaduh dengan isterinya yang juga warga Korea Utara yang berpaling tadah, awal pagi Khamis.

Mangsa meminta untuk berpisah dengan suaminya dan menuduh suaminya hanya bekerja sambilan serta mempunyai tabiat suka minum arak, sebelum menyerangnya. Lelaki berkenaan melakukan jenayah terbabit selepas menolak isterinya di atas lantai.

Wanita terbabit kemudiannya dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan lanjut. – Agensi.

p/s : WTF ?? 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1ST..

Anonymous said... Best Blogger Tips

boDo ni Laki Die Nie....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cm ni la....baru la kekal evergreen dlm hati puting u..keh3

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape kene mengena puting payudara dgn tembikai ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bentuk die sama, besar die pown sama, cume x pakai bra jer...

ben xii said... Best Blogger Tips

takkan la nak tunjuk tetek . tembikai tu kira kiasan la damn it

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya suka 'tembikai'..+_+"

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeke suke... ade aku kesah

In My Heart said... Best Blogger Tips

xnk bg bini kawin lain laa tu...hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti tetek bini dia besar tembikai kn...

saya ain said... Best Blogger Tips

ishhh,,cmne dy tergamak telan payudara wife dy???geli siot..

Liyana Zainal said... Best Blogger Tips

komen lah baik-baik . bukan melucah kat blog org . ape nak jadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

bawah pengaruh alcohol,,,mmm,,,so jauh kn dri dgn pemabuk,dan yg memabuk kan,,,,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...