Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 13 November 2011

OMG : Karube Shrine, Tempat Memuja "Tuhan Payudara" Di Jepun (6 Gambar)


Tajuk yang korang baca tu memang betul. Jepun mempunyai Goddess of Breast yang diorang puja. Kuil yang terletak di Soja City di daerah Okayama ini dibina untuk Chichigamisama, iaitu Goddess of Breasts. Dia dikatakan mampu membantu untuk melahirkan anak, menghasilkan susu yang banyak dan mampu mengubat kanser payudara. Kuil ini dibina pada tahun 1678 dan menjadi terkenal kepada para pelancong.

Ramai penduduk Jepun dan para pelancong datang ke sini untuk berdoa dengan Goddess of Breast supaya mengubati pelbagai masalah berkenaan wanita. Benda yang seakan-akan payudara wanita di dalam gambar ialah dipanggil Ema iaitu tempat dimana para pemuja menulis hajat mereka. Dengan bayaran $21, anda boleh memesan Ema secara online. Ish3.. Benda macam ni pun ada ka?






Sumber : Damn

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik tp benar....hahaha...stresssssss

Anonymous said... Best Blogger Tips

Goddess of penis tkde ke..lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam2.....

minoari89 said... Best Blogger Tips

sume anak dara punya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sronok kalau dpt g c 2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ttgh "Goddess of penis" itu aku tak tau... tapi mereka ada festival penis setiap musim panas di jepun... stresssssssss

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg jepun punya tempat ke ni??? sb tulisan smua pki bahasa cina jer....

Anonymous said... Best Blogger Tips

name aq ema .. tp bende yg dorg puja2 tuh bkn aq ea .. hahah .. mcm2 tol depa ne ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu tulisan jepun laa.... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...