Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 23 September 2011

OMG : Seluar Jean Levi's Berusis 132 Tahun Berharga USD$ 150,000 (5 Photos)

Memang kita tahu seluar Jean Original Levi's agak mahal tetapi semua orang tidak menyangka seluar jean Levi's yang berusia 132 tahun ini adalah yang paling mahal di dunia.  Seluar ini yang mempunyai "buckle back" untuk ketatkan seluar di belakang ini dihasilkan pada tahun 1879. Ianya kini dijual dengan harga USD$150,000
Korang nak beli ke seluar jean ini? Harganya mungkin akan naik lagi sekiranya terdapat lebih sejarah berkaitan seluar jean ini dapat dijumpai. 


richtimes

4 comments:

minoari89 said... Best Blogger Tips

bleh beli byak lg suar levis yg baru..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak usahkan beli, ko bagi aku free 12 jenis macam ni pun aku tak nak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli buruk punye sluar jean daa..mna arr dorang kutip seluar tahap kain tuk lap kaki nihh...

Peter Yew said... Best Blogger Tips

Bodoh lah korang klu x reti nak nilai. lain kali jgn sesuka ati nak judge. Walau bagaimana pun,ia adalah satu penemuan yg memeranjat kan. Berbaloi dgn harga yg diorg letak,sbb yg main benda ni je tau betapa nilai nya brg ni.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...