Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 September 2011

Cute : [Video] Graeme, Kucing yang Hantar dan Ambil Tuan Dari Stesen Keretapi

Seekor kucing yang bernama Graeme telah menjadi terkenal di sebuah stesen komuter Melbourne, Australia. Setiap pagi, kucing ini akan keluar dari rumah bersama-sama tuannya untuk menghantarnya ke komuter. Selepas itu, dia akan keluar dari laluan pejalan kaki dan lantar di tepi jalan. Kemudian apabila petang menjelang, Graeme akan bangun dan tunggu tuannya di garisan kuning. Kucing ini yang kini berusia 12 tahun telah mempunyai ramai peminat di stesen ini. Orang akan keluar dan tepuk kepalanya sebelum balik. Semua orang juga tahu namanya dan gelarannya adalah 'rock star' Pemiliknya sebenarnya menyelamatkannya dari mati terbunuh enam tahun lepas. Disebabkan mengenang jasa baik tuannya, dia sering menemaninya ke mana sahaja. 



asiantown

7 comments:

kerol said... Best Blogger Tips

hachiko dog..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hbs tu sepanjang hari tu kucing tu mkn camne?

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous
dlm video kata dia diet waktu lunch..mlm baru makan..:-)

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam cite hachiko..comel hachiko...wat i nanes je tym tgk....huhu..mmg cdey..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye btol2..mcm 2 crita hachiko the dog story..seriualy sma cma mrka lain spesies hahaha...commeell..

nieya rahman said... Best Blogger Tips

hachiko cat =( hope jgn life hidup die sad ending cm hachiko =(

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAI~ CUTENYA KUCING TU... SYA PUN NAK KUCING JUGAK.... :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...