Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 18 September 2011

OMG : Permainan Tidak Sesuai Semasa Kem Orientasi di Singapura (2 Photos)

Sebuah Universiti di negara jiran telah menjadi perbualan orang ramai selepas kem orientasi Universiti ini agak terlampau. Singapore Institute of Management-University of London's (SIM-UOL) telah mengadakan kem orientasi bagi suai kenal pelajar baru yang seramai 400 orang dan kebanyakkan mereka tidak mengenali sesama sendiri. Tetapi aktiviti yang anjurkan di sini menjadi kontroversi selepas pelajar melaporkan pada ibu bapa mereka mengenali apa yang dilalui mereka. Mereka disuruh bermain beberapa permainan supaya lebih terbuka dan berkenalan termasuk makan biskut sehingga memeluk rakan yang berlainan jantina dan juga satu lagi di mana pelajar perempuan akan lantar tetapi pelajar lelaki di atas seolah-olah tengah tekan tubi. Berita ini telah tersebar ke seluruh negara jiran dan mereka ini tengah menjalankan siasatan.


stomp

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Motifffff??!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

one word : BANGANG

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

bodohnye!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilo palo.........

Aiza Hamid said... Best Blogger Tips

mcm 1 rancgn prmainan jepun, tiru dr situ kot

Alkisah said... Best Blogger Tips

camp apa nie.. nak join..

Ailaz said... Best Blogger Tips

org yg anjurkan nih sinting kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yahudi style!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bestnyer...malaysia xde kew? hakhakhak

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh....kalau yang pompuan tu isteri korang ...korang rasa mcm mana yer ? kalau aku jadi pompuan tu....aku maki hamum jer yang buat tu...pastu p buat report polis...bukti dah ada ....gambar2 tu.....berhenti jer....xkisah masuk swasta...asalkan kehormatan aku terjaga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kita Bakoooo ~~~~`~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

nih dh kes mngalakkan perzinaan nih..aku rsa yg nganjurkn bnda nih msti gila seks nih..pasni dia akn buat pesta seks plak mcm kt jepon tuh..mmg sial sekolah nih!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

best nye...pumping atas katil x de ker??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...