Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 21 September 2011

Tutorial : Cara Tukar Layout Baru Facebook ke Layout Lama Dalam 10 Saat


Korang perasan tak pagi tadi Layout Facebook baru dinaik taraf lagi. MEmang agak smart tetapi mungkin susah untuk yang tak biasa dan sebenarnya itu adalah layout untuk English US sahaja. Satu lagi korang perasaan korang boleh tahu setiap langkah atau perkara yang korang buat di tepi kanan. Agak mengganggu dan kadang-kadang kita tak nak tau tetapi akan terpandang juga kerana ianya update setiap saat. JAdi mari tukar ke Layout Semalam dalam Masa 10 saat atau kurang.

Untuk tukar ke Facebook layout lama sila ke 
Account -> Account setting -> Language -> English (UK) .
Selesai:-)

Jadi share kepada rakan-rakan yang ingin kembali ke Layout Facebook yang lama.

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

x jadi pun..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha...yeah!!succeed@@:)

Ays_RizQin said... Best Blogger Tips

same jer...xjd la..adui...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu tukar pn akn blk pd asl blk k.

adeng said... Best Blogger Tips

x jadi pape pon

fara said... Best Blogger Tips

knp saye pnyer xde account,,cme ade home dan nme profile sy...cner sy na tuka if account pown xde...

Anonymous said... Best Blogger Tips

stupid

Mr. Idiocracy said... Best Blogger Tips

stupid people is stupid.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...